30 Απρ 2014

Σκληρή απάντηση Ζιγκερίδη στους επικριτές του

ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥΣ , ΠΩΣ ΕΦΥΓΑΝ ΣΤΟ ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΙΜΟ , ΖΗΤΟΥΝ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ... !!!!!
Εδώ και τρία και πλέον χρόνια άσκησα σκληρή κριτική και αντιπολίτευση στο Σίμο Δανιηλίδη μόνος πολλές φορές, αναδεικνύοντας μια σειρά θεμάτων για ...
τα οποία διαφώνησα με την Διοίκηση του Δήμου με σκοπό την προώθηση του δημοτικού έργου και την καλυτέρευση της καθημερινότητας των πολιτών.
Όταν κάποιοι κύριοι, που μέχρι και πριν λίγες μέρες ήταν στην παράταξη του Σίμου, ξαφνικά ΕΙΔΑΝ ΟΝΕΙΡΟ , και αρχίζουν να κτυπούν ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΟ ΣΙΜΟ για την ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ.
Ήταν αυτοί που παρέδωσαν την αγαπημένη τους Νεάπολη στον " ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ" ΣΙΜΟ και πανηγύριζαν μαζί του το 2010 την Μεγάλη νίκη της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ .
Και μετά τρισίμυση χρόνια , απόλυτη σιωπή των αμνών και χειροκροτητές του θεάρεστου έργου της Διοίκησης.. καμιά φωνή από τους "επαναστάτες" δημοτικούς συμβούλους ...απλά ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ....και ΚΑΝΕΝΑ ΟΧΙ....και ΜΠΡΑΒΟ τους διότι ήταν συνεπείς στη διοίκηση του Σίμου Δανιηλίδη.
Επειδή το παρελθόν καθορίζει το παρόν και μέλλον του τόπου , κύριοι γνωριζόμαστε καλά , το αμαρτωλό παρελθόν μπορεί να παραγράφεται νομικά όχι πολιτικά ...
Η συμμετοχή μου με το Σίμο Δανιηλίδη γίνεται σε ένα πλαίσιο προγραμματικών θέσεων και συγκλίσεων λαμβάνοντας υπόψη και τις θετικές πτυχές του έργου του , κρατώντας τις επιφυλάξεις και τις απόψεις μου σε πολλά θέματα που είχα διαφωνήσει.
Η προσπάθεια σας χρησιμοποιώντας τις αντιπολιτευτικές μου θέσεις , είναι ανεπιτυχής και υποκριτική από εσάς κύριοι που δεν διαφωνήσατε ούτε σε ένα σημείο της πολιτικής του Σίμου Δανιηλίδη .
Ισχυρίζοντε μόνο στις αποχωρήσεις τους για αντιδημοκρατικές πρακτικές του Σίμου και το κακό περιοδικό του Δήμου , ξεχνούν όμως στα Χρόνια της Επαγγελίας στην Νεάπολη στο περιοδικό του Δήμου, δεν δινόταν ούτε μια σελίδα στην αντιπολίτευση.... για να μην ξεχνάμε κύριοι...
Σας παρακαλώ να είστε προσεκτικοί στις αναφορές στο πρόσωπο μου , στις απαντήσεις σας ιδίως μέσω της ανωνυμίας στο FACEBOOK του "Δημοκράτη Πολίτη" και κάποιων πολιτών που συνθέτουν εικόνα κρυφού σχολειού που είναι ότι πιο απωθητικό για την δημοκρατική συνείδηση και πορεία μου.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΙΓΚΕΡΙΔΗΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ , ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ,
ΜΕΛΟΣ Δ.Σ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΔΗΜΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη