10 Απρ 2014

Έξαλλος ο Πέτρος Κωστόπουλος με τη Θεοφανία Παπαθωμά!

Μια και κανείς δεν ενδιαφέρεται για τα μεγάλα θέματα όπως αυτό, ας ασχοληθούμε με αυτά που ενδιαφέρουν πραγματικά τον ελληνικό λαό.
Το πρώτο θέμα που σχολιάστηκε στην πρωινή εκπομπή του Mega, ήταν το J2US. Από την αρχή ο Πέτρος Κωστόπουλος είπε ότι ...
θα έχουν καλεσμένους το ζευγάρι που αποχώρησε χθες. Συγκεκριμένα είπε ότι θα βρίσκεται στο πλατό ο Γιώργος Παπαδημητράκης, αλλά η Θεοφανία Παπαθωμά δεν είναι σίγουρο αν θα τη δούμε.

Όταν ξεκίνησαν τα σχόλια, ο Πέτρος Κωστόπουλος είπε ότι το ζευγάρι που του άρεσε λιγότερο ήταν και αυτό που αποχώρησε. «Η φωνή δεν βγήκε και η κίνηση ήταν πιο παλιομοδίτικη πεθαίνεις. Η κριτική επιτροπή ήταν πολύ ευγενική μαζί της, εγώ διαφώνησα κάθετα μαζί τους σε αυτό το κομμάτι», σχολίασε ο οικοδεσπότης.

Λίγο αργότερα, έφτασε στην εκπομπή ο Γιώργος Παπαδημητράκης μόνος του χωρίς την ηθοποιό. Όταν ρώτησε ο οικοδεσπότης της εκπομπής γιατί δεν έδωσε το παρόν η Θεοφανία Παπαθωμά, πήρε την απάντηση ότι κάτι της έτυχε. «Είχε υποχρέωση; Δεν της είχαν πει ότι την άλλη ημέρα ερχόμαστε εδώ; Για μένα είναι ένα θεματάκι αυτό. Είναι αγένεια, ξέρω ‘γω. Εμείς είμαστε εδώ για να σας υποδεχτούμε next day», σχολίασε ο παρουσιαστής. Οι ερωτήσεις που έκανε στον καλεσμένο αφορούσαν και λίγο στην παρτενέρ του στο σόου, όταν ο τραγουδιστής είπε ότι αυτό πρέπει να το απαντήσει η ίδια η ηθοποιός, ο Πέτρος Κωστόπουλος ξαναπέταξε το καρφί του. «Ήθελα να την ρωτήσω, αλλά δεν ήρθε».

Δείτε το απόσπασμα
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη