24 Απρ 2014

Να μια καλή ...προεκλογική κίνηση! Σωστός!

Οι ανάγκες των ανθρώπων δεν αναβάλλονται επειδή έχουμε εκλογές. Και η ευαισθησία δεν μπορεί να κάνει διαλείμματα. Η προσφορά στον συνάνθρωπο είναι στάση ζωής. Πρέπει να είναι
έμπρακτη και συνεχής.
Ο Δήμαρχος Ιγνάτιος Καϊτεζίδης και ο συνδυασμός ΔΥΝΑΜΗ ΕΝΟΤΗΤΑΣ πήραν την απόφαση να κάνουν μια διαφορετική προεκλογική εκστρατεία, με έναν τρόπο πρωτότυπο και κοινωνικά χρήσιμο, αποδεικνύοντας το ενδιαφέρον τους για την κοινωνία αλλά και δίνοντας μια εξαιρετική ιδέα σε όλους τους δημοτικούς συνδυασμούς της χώρας. Επειδή τα εκλογικά κέντρα βρίσκονται συνήθως σε κεντρικά σημεία και υπάρχει σε αυτά μεγάλη κίνηση λόγω των εκλογών, αποφασίστηκε για όλη προεκλογική περίοδο, τα τρία εκλογικά κέντρα του συνδυασμού μας σε Πυλαία, Πανόραμα και Ασβεστοχώρι, να λειτουργήσουν ως σημεία συγκέντρωσης φαρμάκων και τροφίμων τα οποία θα δοθούν για την ενίσχυση της κοινωνικών δομών του δήμου και τα συσσίτια των εκκλησιών. "Οφείλουμε να στηρίζουμε την κοινωνία που έχει την ανάγκη μας. ...
Άλλωστε αυτή εκπροσωπούμε» επισήμανε ο κ. Καϊτεζίδης συμπληρώνοντας "Αποφασίσαμε να ξεφύγουμε από τα στερεότυπα μιας προεκλογικής εκστρατείας. Συνεχίζοντας το κοινωνικό έργο όλης μας της θητείας, κάναμε τα εκλογικά κέντρα του συνδυασμού μας, σημεία συγκέντρωσης φαρμάκων & τροφίμων γιατί έτσι αποκτούν άλλη χρησιμότητα και διάσταση. Κάθε πολίτης μπορεί να προσφέρει σε αυτή την πρωτοβουλία. Δεν έχει σημασία που ψηφίζει. Έχει ακόμη μικρότερη σημασία ποιον ψηφίζει. Είναι μια πρωτοβουλία ανοιχτή σε όλους.
Τα τρόφιμα και τα φάρμακα που θα συγκεντρωθούν αποτελούν προσφορά όλων των πολιτών. Μακριά από κόμματα και δημοτικούς συνδυασμούς. Εμείς απλά είχαμε την ιδέα αυτής της πρωτοβουλίας, θέλοντας να δώσουμε άλλο χρώμα στις ερχόμενες εκλογές. Εύχομαι να υπάρξουν ανάλογες κινήσεις από όλους τους συνδυασμούς παντού στην Ελλάδα. Για να δηλώσουμε με αυτόν τον συμβολισμό το αυτονόητο: πως η πολιτική έχει αξία μόνο όταν υπηρετεί την κοινωνία» Καλούνται λοιπόν όλοι, υποψήφιοι, δημότες, κάτοικοι και απλοί περαστικοί από τα εκλογικά μας κέντρα, να συνδράμουν σε αυτή τη σημαντική προσπάθεια.
 Τα εγκαίνια των εκλογικών κέντρων θα γίνουν Πέμπτη 24 Απριλίου στις 8 το βράδυ στην Πυλαία, Παρασκευή 25 Απριλίου στις 8 το βράδυ στο Πανόραμα και Κυριακή 27 Απριλίου στις 11 το πρωί στο Ασβεστοχώρι.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη