9 Απρ 2014

Σκουπιδαριό την έχουν κάνει την Τούμπα

Συνεχείς είναι οι συλλήψεις για δημιουργία εστιών μόλυνσης από τους "πειρατές των σκουπιδιών" στην περιοχή

Συνελήφθη σήμερα το πρωί, στην περιοχή της Τούμπας, 66χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις Υγειονομικού Κανονισμού και Υγειονομικών Διατάξεων.


Η σύλληψη έγινε έπειτα από καταγγελία περιοίκων για ύπαρξη σοβαρής εστίας μόλυνσης σε διώροφο

σπίτι, όταν αστυνομικοί, παρουσία δικαστικού λειτουργού και με συμμετοχή συνεργείων καθαριότητας του Δήμου Θεσσαλονίκης και υπαλλήλων της Διεύθυνσης Υγιεινής Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης, πραγματοποίησαν συντονισμένη επιχείρηση, κατά την οποία έγιναν έρευνες στο διαμέρισμα όπου διέμενε ο 66χρονος άντρας, τους υπαίθριους χώρους του σπιτιού (μπαλκόνια), στους χώρους περιμετρικά του διαμερίσματος, στον αύλειο χώρο και την πυλωτή της διώροφης κατοικίας, στην ταράτσα, σε κοινόχρηστους χώρους, αλλά και σε αποθηκευτικούς χώρους του οικήματος.

Κατά τις έρευνες, εντοπίστηκε μεγάλος όγκος άχρηστων – αδρανών αντικειμένων, ενώ διαπιστώθηκαν ελλιπείς συνθήκες καθαριότητας και διαβίωσης, πλην του εσωτερικού του διαμερίσματος, καθώς και έντονη δυσοσμία, με πιθανό κίνδυνο υγειονομικής φύσης.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη