5 Απρ 2014

Δεν λύνεται έτσι το κυκλοφοριακό Γιάννη Μπουτάρη !

"Φίλια πυρά" εναντίον Μπουτάρη, από τους πρώην φίλους του της ομάδας Βούγια. Για να ξέρετε, για ποιό λόγο γίνονται όλα: ο Μπουτάρης είναι εκλεκτός των Βενιζέλου και Σαμαρά και έτσι αφήνει στο περιθώριο Παπανδρεϊκούς. Αυτά εν ολίγοις.
Δήλωση Σταύρου Κωνσταντινίδη, Συγκοινωνιολόγου - Πολιτικού Μηχανικου


´´Παρά την καθημερινή μου επαγγελματική ενασχόληση με τα προβλήματα της καθημερινότητας και ειδικά του κυκλοφοριακού προβλήματος σε ολόκληρη την Ελλάδα, αποφασισα να μην συμμετέχω τις δημοτικές εκλογές της Θεσσαλονίκης. 
Ωστόσο , μένω πάντως κατάπληκτος, για την προεκλογική στρατηγική του Γιάννη Μπουτάρη. Προτάσσει με επικοινωνιακή χαλαρότητα μία αμφιλεγόμενη ´´ανανέωση ´´ χωρίς πολιτικά χαρακτηριστικά, τείνοντας από την άλλη να αποκλείσει ανθρώπους που αυτοδιατίθενται για κρίσιμη και ουσιαστική βοήθεια. Δε βοηθάς την πόλη και δε λύνεις πολύ δε μάλλον το ανεπίλυτο και στάσιμο κυκλοφοριακό πρόβλημα της Θεσσαλονικης, αν δεν μπορείς να ενσωματώσεις έναν άνθρωπο πολιτικό και Συγκοινωνιολόγο σαν τον Σπύρο Βουγια, που έχει ταυτίσει τη διαδρομή και προσφορά του, επι χρονια με την βιώσιμη αναζοωγόνηση και την κυκλοφοριακή ανάταξη της πόλης´´

Σταύρος Κωνσταντινίδης, Συγκοινωνιολογος

Πήραν διαζύγιο Βούγιας και Μπουτάρης

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη