29 Απρ 2014

Ο "Ξανθός" μόνος ενώπιον χιλίων γυναικών!



- Εκδήλωση του Συνδυασμού του για τη συμμετοχή καταξιωμένων γυναικών στην πολιτική
«Σας χρειάζομαι δίπλα μου… Δεν νοείται  Δημοκρατία σε κανένα κράτος και σε καμιά Περιφέρεια, χωρίς την ισόρροπη συμμετοχή των γυναικών». Αυτό δήλωσε με έμφαση απευθυνόμενος στις γυναίκες του συνδυασμού «Περιφέρεια Πρωταθλήτρια» ο υποψήφιος...
περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Γιάννης Ιωαννίδης σε εκδήλωση – συζήτηση για τη συμμετοχή καταξιωμένων επαγγελματιών γυναικών στην πολιτική, που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στο ξενοδοχείο «Πόρτο Παλλάς».
Χαρακτηρίστηκα ο κ. Ιωαννίδης ανέφερε:
«Στον αγώνα που δίνω για την Περιφέρεια σας χρειάζομαι δίπλα μου, για να χαράξουμε μαζί τον δρόμο για την δημιουργία μιας ισχυρής Περιφέρειας. Μιας Περιφέρειας, η οποία θα είναι δίπλα στους πολίτες, θα συντελεί με έργα στην αναβάθμιση της ποιότητας της ζωής των κατοίκων, θα αξιοποιεί στο μέγιστο δυνατό βαθμό  όλα τα χρηματοδοτικά εργαλεία με σκοπό την ευημερία όλων,  θα οραματίζεται και θα κάνει πράξη καινοτόμες ιδέες. Για μένα δεν υπάρχει διάκριση ανάμεσα σε άνδρες και γυναίκες, αλλά διάκριση ανάλογα με τις ικανότητες του κάθε ατόμου, ανεξάρτητα από το φύλο».
Ο υποψήφιος περιφερειάρχης επισήμανε ότι η συμμετοχή ικανών και καταξιωμένων γυναικών είναι απαραίτητη σε κάθε επίπεδο της πολιτικής.
«Η παρουσία μου δίπλα του είναι  περίτρανη απόδειξη ότι  ο Γιάννης Ιωαννίδης εννοεί απόλυτα όσα λέει για τις γυναίκες», δήλωσε απευθυνόμενη στο κοινό η  υποψήφια αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Πόπη ΚαλαΪτζή. Η νεαρή γιατρός επισήμανε ότι μόνο με συμμάχους την επιμονή, τη σκληρή εργασία και την υπομονή μπόρεσε να ανταπεξέλθει μέχρι σήμερα στο στίβο της εργασίας και της πολιτικής.
Στην εκδήλωση ομιλήτριες ήταν η Μαγδα Καρακόλη –υπεύθυνη γυναικών ΝΔ–, η Βάσω Αδαμίδου –αναπληρώτρια αιρετός στο ΚΥΣΠΕ και πρόεδρος του 5΄ συλλ. Θεσσαλονίκης Δασκάλων–, η Έβελυν Χριστοπούλου –μέλος του ΔΣ της Ένωσης Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης–, η Αναστασία Τζαμπαζλή –εκπρόσωπος ομοσπονδίας πρακτόρων ΠΡΟΠΟ–, η Αίντα Νίκα –γενική γραμματέας Συνδέσμου Γυναικών Επιχειρηματιών Ελλάδας–, η Όλγα Παναγιωτίδου –μέλος Ένωσης νέων αγροτών νομού Θεσσαλονίκης– και η Έλενα Αποστολίδου, εκπρόσωπος ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης.


 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη