9 Απρ 2014

Φωτογραφική τροπολογία υπέρ Μπουτάρη

"Κομπάρσος ο Καλαφάτης, πραγματικός εκλεκτός του Σαμαρά ο Μπουτάρης"
Σχολιάζοντας την τροπολογία που προωθείται στη Βουλή για την κατάργηση της διάταξης του Καλλικράτη που δεν θα επέτρεπε στο νυν δήμαρχο Θεσσαλονίκης να θέσει υποψηφιότητα στις ...
επερχόμενες εκλογές, η υποψήφια δήμαρχος με τις Γειτονιές σε δράση (Οικολογία-Αλληλεγγύη-Πολιτισμός), Ελεάννα Ιωαννίδου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Οι φωτογραφικές διατάξεις είναι πρώτιστα, πρόβλημα πολιτικής ηθικής, πέραν του ζητήματος συνταγματικότητας που προκαλούν . Είναι ένδειξη της χρεοκοπημένης πολιτικής αντίληψης ότι δεν χρειάζεται να διαβάζουμε τους νόμους, γιατί, αν δεν μας ταιριάζουν, τους αλλάζουν οι φίλοι μας. Θεωρούμε φυσικά, ότι η αθέμιτη προβολή, της οποίας απολαμβάνει ο κος Μπουτάρης, δεν έχει προέλθει από την ιδιότητα του ως πρόεδρος του Φεστιβάλ. Εύλογα όμως, αναρωτιόμαστε τι άλλο δεν διάβασαν, μέχρι πού έχουν φτάσει οι παραλείψεις του Δημάρχου και μέχρι πού μπορεί να φτάσει η κάλυψη από τους πολιτικούς του πάτρωνες; Αν είχαμε μια αμφιβολία για το ποιος είναι ο πραγματικός εκλεκτός υποψήφιος του πρωθυπουργού, τώρα θεωρούμε βέβαιο πως ο κύριος Καλαφάτης δεν είναι παρά ένας κομπάρσος στον ενιαίο κυβερνητικό θίασο που περιμένει να τελειώσει η παράσταση, για να επιστρέψει στην βουλευτική έδρα του.
Οι Γειτονιές σε δράση καταθέτουμε προτάσεις για διαφάνεια και ουσιαστική δημοκρατία, για να αφήσουμε πίσω τις πρακτικές της πολιτικής χρεωκοπίας στο Δήμο της Θεσσαλονίκης.»


σχόλιο taxalia: Ωραία. Αρχίζουν όλοι να καταλαβαίνουν αυτά που γράφουμε εδώ και ένα χρόνο...
Άσε που μπορεί να το κατάλαβε κι ο Καλαφάτης !
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη