24 Απρ 2014

Τί να σε κάμνω ωρέ Σαμπιχά, αφού έχω Αλ Σαχλέ;

Τελικά η πολιτική ζωή στο Ελλάντα δεν αντέχει φωνές ευθείες και δυνατές. Φωνές που διακηρύσσουν ότι νοιώθουν και είναι Ελληνίδες, ότι μιλούν τη μοναδική γλώσσα που διδάχθηκαν και κλείνουν τ’ αυτιά στις Σειρήνες του Τουρκικού Προξενείου.
Γράφει ο Σωτήριος Καλαμίτσης


[Διακοσιοστή έβδομη ημέρα από την υποβολή στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου της μήνυσης της ΧΑ για την τρύπα στα Ταμεία του ΠΑΣΟΚ (βλ. και http://taxalia.blogspot.gr/2013/05/blog-post_7741.html), εκατοστή ενενηκοστή ένατη από τη δημοσιοποίηση της φήμης ότι παρακολουθούνται τα τηλέφωνα των βουλευτών της αντιπολίτευσης, εκατοστή τεσσαρακοστή τέταρτη  από τη δημόσια καταγγελία της Λ. Κατσέλη αφ’ ενός ότι την «έφαγαν» οι τραπεζίτες, επειδή δεν τους εξυπηρετούσε ο «νόμος Κατσέλη», αφ’ ετέρου ότι αποτελεί έγκλημα η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών με χρήματα του Έλληνα φορολογουμένου και όγδοη από τη μηνυτήρια αναφορά τού Γ. Καρατζαφέρη για όσα λέει κάποιος Μπαλτάκος για χειραγώγηση της Δικαιοσύνης από την κυβέρνηση. Κανένα παπαγαλάκι δεν με ενημέρωσε για το αν κινήθηκε κάποια διαδικασία διερεύνησης των καταγγελλομένων. Τί συνέβη; Δεν τηλεφωνούν πλέον οι παπαγάλοι στους Εισαγγελείς;].
            Τελικά η πολιτική ζωή στο Ελλάντα δεν αντέχει φωνές ευθείες και δυνατές. Φωνές που διακηρύσσουν ότι νοιώθουν και είναι Ελληνίδες, ότι μιλούν τη μοναδική γλώσσα που διδάχθηκαν και κλείνουν τ’ αυτιά στις Σειρήνες του Τουρκικού Προξενείου.
            Ο Καρυπίδης εξοβελίσθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ ως συμπαθών τους χρυσαυγίτες, επειδή έκανε καλά τη δουλειά του ως δημοσιογράφος που είναι.
            Τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ εξωπετάει από το ευρωψηφοδέλτιό του μια Ελληνίδα που γεννήθηκε Ρομά ή τσιγγάνα ή γύφτισσα, κατά το κοινώς λεγόμενο, επειδή δηλώνει Ελληνίδα.
            Σκεφτόμουν πόσοι γύφτοι είναι Έλληνες,  υπηρετούν τη στρατιωτική θητεία τους, ψάλλουν τον εθνικό ύμνο, τιμούν τη γαλανόλευκη, πληρώνουν τους φόρους τους και μεγαλώνουν τα παιδιά τους όπως κάθε «γνήσιος» Έλληνας. Μουσουλμάνοι ή Χριστιανοί. Δεν έχει σημασία.
            Αλλά τί τους χρειαζόμαστε όλους αυτούς που φωνάζουν ότι είναι Έλληνες και δεν θέλουν να τους αποκαλούμε τουρκόσπορους; Εδώ καταπιέζουμε τους καθαρόαιμους Έλληνες Πομάκους για χάρη του τουρκικού κατευνασμού και καταδιώκουμε τη Χαρά Νικοπούλου που κάνει αγώνα για να διατηρήσει την ελληνικότητα των Ελλήνων της Δυτικής Θράκης, η Σαμπιχά θα μας ξέφευγε; Άσε που ανεχόμαστε Τούρκους υπουργούς να εκφωνούν λόγους στη Θράκη διακηρύσσοντας ότι η Θράκη είναι τουρκική.
            Ευτυχώς που για να δείξουμε τον αντιρατσισμό μας έχουμε την Αλ Σαλέχ, πρώην σύμβουλο του Δακρυοχοΐδη, νυν σύμβουλο επικοινωνίας του παιδοβούβαλου και σημαίνον πλέον στέλεχος του ΠΑΣΟΚ που το παίζει ελιά, στο ευρωψηφοδέλτιο της οποίας και φιγουράρει.
       
     Τί να σου κάνω κ. Σαμπιχά μου; Στο Ελλάντα δυο δρόμους έχει η πωλητική: α] βγαίνεις ξεβράκωτη για να διαδώσεις τα σοσιαλιστικά ιδεώδη σου και την τυφλή πίστη σου στον Μπένι, οπότε τυγχάνεις διαφορετικής μεταχείρισης από όλους ή β] προσδένεσαι στο άρμα του  Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου και ανοίγουν οι πόρτες διάπλατα.  

Σωτήριος Καλαμίτσης – διαβόητος εθνομηδενορατσιστής
Επιστήθιος φίλος του γιατρού Γωγούση, σφόδρα δε πιθανόν και ομόκελλος
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη