14 Απρ 2014

Σήμερα ξεκινά το εκλογικό κέντρο του Χάρη Παπαγεωργίου

ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ (Μ.ΔΕΥΤΕΡΑ) ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΧΑΡΗ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
Από σήεμρα (Μ.Δευτέρα) 14 Απριλίου 2014 αρχίζει να λειτουργεί το Εκλογικό Κέντρο της «Θεσσαλονίκης Ψηλά» του ..
υποψηφίου Δημάρχου Χάρη Παπαγεωργίου επί της οδού Καστριτσίου 7-9, στην περιοχή της πλατείας Άθωνος, στο ιστορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Στις 19.00 ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας και υποψήφιος νομαρχιακής ανεξάρτητης Κίνησης Ενεργών Πολιτών κ. Χάρης Παπαγεωργίου θα συναντηθεί με τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης του, το ονόματα των οποίων θα ανακοινωθούν πολύ σύντομα, ενώ επίσης, αύριο 14 Απρίλιου στις 13.00, θα επισκεφθεί το Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης όπου θα συναντηθεί με το προεδρείο του νεοεκλεγμένου Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Θεσσαλονίκης. Νωρίτερα θα έχει την ευκαιρία να ξεναγηθεί στους εργασιακούς χώρους του Δημαρχείου και να παρακολουθήσει την έναρξη της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου.
Η Κίνηση Ενεργών Πολιτών του Χάρη Παπαγεωργίου με την επωνυμία «Θεσσαλονίκη Ψηλά» που διεκδικεί με αξιώσεις τη διοίκηση του Δήμου Θεσσαλονίκης έχει ως βασικό σύνθημα: « Να παίξουμε γερά και καθαρά για το τρίποντο. 1.Κοινωνική αλληλεγγύη. 2.Ποιότητα ζωής. 3. Διαφάνεια διαχείρισης»
Η υποψηφιότητα του Χάρη Παπαγεωργίου ως υποψηφίου Δημάρχου Θεσσαλονίκης, αποτελεί την «αιχμή του δόρατος» της Κίνησης Ενεργών Πολιτών που δραστηριοποιείται εδώ και πολλά χρόνια στον χώρο της Αυτοδιοίκησης.
«Ηγούμαι αυτής της παράταξης, που την ονομάσαμε «Θεσσαλονίκη Ψηλά» και διεκδικούμε να διοικήσουμε τον Δήμο Θεσσαλονίκης, όχι με τον παλαιοκομματικό ανθρωποκεντρισμό που έφερε τη χώρα στο σημείο που βρίσκεται σήμερα» αναφέρει ο κ. Χ. Παπαγεωργίου. Και συνεχίζει: «Είμαι κι εγώ αναπόσπαστο κομμάτι μιας κίνησης που θέλει τη Θεσσαλονίκη να προχωράει μπροστά. Όχι στα λόγια, αλλά στα έργα. Αυτό είναι το πολιτικό σημείο αναφοράς για εμάς τους «ενεργούς πολίτες». Να γίνει ο τίτλος της κίνησης μας, πράξη, στους δρόμους που μεγαλώσαμε και περπατήσαμε. Διεκδικούμε την εμπιστοσύνη του λαού της Θεσσαλονίκης γιατί η πόλης μας αξίζει μιας καλύτερης ποιότητας ζωή».


ΧΑΡΗΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ «Ο ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ ΣΩΖΕΙ ΖΩΕΣ»

Παρουσία ενεργών και παλαιμάχων αθλητών του Άρη, του ΠΑΟΚ και του Ηρακλή πραγματοποιήθηκε ενημερωτική επιστημονική εκδήλωση για την εθελοντική αιμοδοσία όπου παρευρέθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Χάρης Παπαγεωργίου. Το θέμα της εκδήλωσης ήταν θέμα «Η σημασία των εθελοντών δοτών μυελού των οστών και βλαστοκυττάρων στην αντιμετώπιση της λευχαιμίας»
και όπως δήλωσε ο κ. Παπαγεωργίου «σ΄αυτές τις περιπτώσεις ο εθελοντισμός για τη σωτηρία των ανθρώπων μπορεί να αποτελέσει το καλύτερο παράδειγμα για την αντιμετώπιση των αιματολογικών ασθενειών». Στην εκδήλωση, που διοργάνωσε η ΚΑΕ Άρης και οι Παλαίμαχοι Καλαθοσφαιριστές Άρη από κοινού με την Ελληνική Αιματολογική Εταιρία, μίλησαν επιστήμονες γιατροί, οι οποίοι ενημέρωσαν το κοινό για τη ανώδυνη διαδικασία της λήψης μυελού των οστών και την ανάγκη που υπάρχει στην Ελλάδα να αυξηθεί άμεσα ο αριθμός των δοτών, προκειμένου να αντιμετωπιστεί
με τον καλύτερο τρόπο η λευχαιμία και άλλες κακοήθεις αιματολογικές ασθένειες. Η χώρα μας υστερεί σημαντικά όσον αφορά στον αριθμό εθελοντών δοτών, με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν καθε χρόνο και να χάνονται δεκάδες ζωές, που υπό άλλες συνθήκες θα μπορούσαν να σωθούν. «Ο εθελοντισμός στη μεγάλη αθλητική οικογένεια, τόνισε ο κ. Παπαγεωργίου, πρέπει να γίνει τρόπος ζωής διότι μόνο έτσι μπορούν να σωθούν ανθρώπινες ζωές.»
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη