29 Απρ 2014

Αναγνώστης προτείνει μια αξιόλογη υποψηφιότητα στο δ.Πυλαίας - Χορτιάτη

Παιδιά, βλέπω ότι έχετε ριχθεί με τα μούτρα στην ενημέρωση αλλά και την κριτική για τα κόμματα και τους υποψηφίους για τις επερχόμενες εκλογές. Ειδικά, αναφορικά με τα τοπικά μας. Τα πάτε πολύ..
καλά κι έτσι πρέπει να συνεχίσετε.
Αν είχα ακόμη το δικαίωμα ανάρτησης στο ιστολόγιο, θα αφιέρωνα μιά ανάρτηση σε έναν υποψήφιο. Μια νέα κοπέλα, που όσοι τη γνωρίζουν προσωπικά, ξέρουν ότι με τέτοιους ανθρώπους, η τοπική αυτοδιοίκηση θα λειτουργούσε πολύ καλύτερα.

Μιά νέα κοπέλα, άξια, με όρεξη να προσφέρει. Λυπάμαι που ανήκω σε άλλο δήμο και δεν έχω έτσι την ευκαιρία να κάνω την υπέρβαση, αφού ανήκει σε διαφορετικό πολιτικό χώρο και να τη σταυρώσω. Άλλωστε πάντα θεωρούσα ότι οι αυτοδιοικητικές εκλογές θα έπρεπε να είναι περισσότερο θέμα προσώπων, λιγότερο θέμα πολιτικής και καθόλου θέμα κομμάτων.

Είναι η Βαλεντίνα Γκουτζιώτου, υποψήφια δημοτικός σύμβουλος δημοτικής ενότητας Χορτιάτη του Δήμου Πυλαίας Χορτιάτη, με το συνδυασμό "ΔΥΝΑΜΗ ΕΝΟΤΗΤΑΣ" του νυν δημάρχου Ιγνάτιου Καϊτετζίδη.


Σας ευχαριστώ!
(Ει δυνατόν να μην εμφανιστεί το όνομα μου)

Σχόλιο taxalia: Επειδή ο αναγνώστης συνεισφέρει δυναμικά στα σχόλια, αισθανθήκαμε την ανάγκη να δημοσιεύσουμε το αρθράκι του. Την κοπέλα δεν τη γνωρίζουμε, οπότε βασιζόμαστε σε όσα λέει ο φίλος.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη