16 Απρ 2014

"Ξανθός": αντεπίθεση για την τελική νίκη...

Το μήνυμα της δυναμικής αντεπίθεσης, από την Τρίτη του Πάσχα μέχρι την ώρα των εκλογών έδωσε ο Γιάννης Ιωαννίδης, σε ομιλία του προς τους υποψηφίους του Συνδυασμού του. Ο Υποψήφιος...
seleo ioannidis omilia 1 Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας του Συνδυασμού "Περιφέρεια- Πρωταθλήτρια" μίλησε στην ενημερωτική συνεδρίαση για οργανωτικά, πολιτικά, επικοινωνιακά και νομικά θέματα είχε χτες, Μ. Τρίτη ο Συνδυασμός «Περιφέρεια Πρωταθλήτρια».
Στη συνεδρίαση συμμετείχαν όλοι οι Υποψήφιοι Αντιπεριφερειάρχες και Περιφερειακοί Σύμβουλοι και στελέχη του Συνδυασμού. 
Στο χαιρετισμό του ο Γιάννης Ιωαννίδης τόνισε, μεταξύ άλλων και τα εξής: «Αντιμετωπίσαμε σε χρόνους- ρεκόρ όλα τα οργανωτικά και πρακτικά ζητήματα και πλέον είμαστε μέσα στον αγώνα 100%. Από την Τρίτη μετά το Πάσχα θα κάνουμε την τελική αντεπίθεση που θα διαρκέσει ένα μήνα και τελικά θα μας δώσει τη νίκη. 
Θέλω από όλους σας να δώσετε τον καλύτερο σας εαυτό, να αγωνιστείτε με πάθος και δυναμισμό και να φέρετε κοντά μας τους δυνατόν περισσότερους πολίτες. 
Ο σκοπός μας είναι ιερός: μαχόμαστε για τον τόπο μας, για την Πατρίδα, για την Παράταξη. Απέναντι μας έχουμε ευκαιριακούς μηχανισμούς που στήθηκαν από αντίδραση, όχι από δράση. Από άρνηση και όχι από εποικοδομητική διάθεση. Από πείσμα και όχι από ανιδιοτελή προσφορά. 
Η πορεία που ακολουθούν είναι πλέον πολύ μακριά από τη δική μας πορεία. Εμείς αφήνουμε πίσω μας αυτές τις εγωιστικές, ατομιστικές συμπεριφορές και προχωρούμε. 
Μας διακρίνει το ομαδικό πνεύμα, η συνέπεια προς το σύνολο, το θάρρος και ο δυναμισμός. Είμαστε η ομάδα που μπορεί να αναλάβει τη δύσκολη δουλειά. Είμαστε η ομάδα που μπορεί να διεκδικήσει για τα δίκαια της Μακεδονίας. Είμαστε η Ομάδα που θα κάνει την Περιφέρεια Πρωταθλήτρια, που θα κάνει την Μακεδονία- Πρωταθλήτρια.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη