14 Απρ 2014

Τι συνέβη με τη δήθεν εκτόξευση πυραύλου εναντίον της ελληνικής φρεγάδας "ΣΑΛΑΜΙΣ"

Το τι συνέβη είναι προφανές και θα ήταν για γέλια αν δεν ήταν για κλάματα:


Το βράδυ της Τετάρτης , δέκα το βράδυ (όχι μακριά από τις «γύρω στις 9» που έγινε η…επίθεση!) οι Ισραηλινοί εκτόξευσαν ενα διαστημικό πύραυλο με κατασκοπευτικό δορυφόρο από τη βάση Palmachim που βρίσκεται νότια της Χάιφας….

Γι’ αυτό άλλωστε είχαν «δεσμεύσει περιοχή», όχι για βολές!
(http://www.timesofisrael.com/new-ofeq-10-spy-satellite-launched-from-palmachim/)


Οι Ισραηλινές εκτοξεύσεις δεν γίνονται κάθετα ,αλλά προς τα δυτικά (δηλαδή προς τη θάλασσα) ,για να αποφύγουν κατοικημένες περιοχές αλλά και τις Αραβικές χώρες.
(http://time.com/57087/israel-launches-new-spy-satellite/)

Βλέποντας το χάρτη , εγώ θα έλεγα πως τις κατευθύνουν βόρειο-δυτικά , για να είναι και μακριά από τις ακτές της Αιγύπτου. Βορειοδυτικά του Palmachim βρίσκεται η ράδα της Χάιφας..και η φρεγάτα Σαλαμίς! (το Google earth ναναι καλά).

Τα συμπεράσματα δικά σας.

Σύμφωνα με το πρώτο λίνκ , η εκτόξευση ήταν ορατή από όλο το κεντρικό Ισραήλ . Φαντάζεστε λοιπόν τι θα είδαν μέσα στη σκοτεινή νύχτα από το Σαλαμίς.

Προφανώς έπεσε πανικός – άλλωστε ποιός είχε ξαναδεί εκτόξευση διαστημικού πυραύλου? Και τα λοιπά είναι ευνόητα.

Εντάξει ,όπως έλεγε και ο διοικητής μου στο στρατό όποτε πηγαίναμε για βολή (ΠΒ) «και τι έγινε, πρώτη φορά γινόμαστε ρεζίλι;»

Αλλα μην το συνεχίζουμε κι’ολας , φτάνει το γέλιο που θα ρίχνουν οι Ισραηλινοί σε βάρος μας, που υποτίθεται πως εκτιμούν και το ναυτικό μας…

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ σε σχόλιό του στην είδηση http://taxalia.blogspot.com/2014/04/blog-post_2995.html
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη