27 Απρ 2014

Αισιόδοξος ο Γιάννης Ιωαννίδης


«Η πρωτιά μας θα είναι καθαρή όχι μόνο στην Παιονία...


... που όπως βλέπω σήμερα την έχετε εξασφαλίσει, αλλά σε όλη την Κεντρική Μακεδονία, γιατί η πρωτιά μας σε δυναμισμό, καθαρότητα και αξίες είναι ξεκάθαρη», τόνισε ο Γιάννης Ιωαννίδης κατά την περιοδεία του στη Γουμένισσα, το πρωί και μεσημέρι του Σαββάτου.

Μιλώντας σε φίλους του Συνδυασμού «Περιφέρεια- Πρωταθλήτρια» από την περιοχή ο Υπ. Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας τόνισε ότι «ο αγώνας αυτός κρίνεται στην πολιτική της διεκδίκησης. Ο καθένας από εμάς θα κριθεί από τους πολίτες για το κατά πόσο έχει τη δύναμη, τον πολιτικό τσαμπουκά και την ικανότητα να μπει μπροστά και να παλέψει για τον τόπο αυτό. Κανείς κυβερνήτης, καμία κυβέρνηση δε θα μας χαρίσει τίποτε. Εμείς θα τα κερδίσουμε γιατί ξέρουμε και είμαστε οι ικανότεροι στο να τα διεκδικήσουμε. Θέλουμε και μπορούμε, γιατί έχουμε ένσημα αγωνιστικότητας και αποτελεσματικότητας», τόνισε ο Γιάννης Ιωαννίδης.
Η περιοδεία του άρχισε από το Νοσοκομείο, όπου άκουσε από τους γιατρούς, τους εργαζομένους και τη Διοίκηση τα προβλήματα που αντιμετωπίζει στη λειτουργία του.
Όταν ο εκπρόσωπος των γιατρών του είπε ότι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με την απόσπαση ενός χειρουργού, ο Γιάννης Ιωαννίδης τηλεφώνησε αμέσως στον Υπουργό Άδωνη Γεωργιάδη, ο οποίος δεσμεύθηκε ότι θα το επιλύσει αμέσως.

Στη συνέχεια επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του Πυροσβεστικού Σώματος και το Αστυνομικό Τμήμα όπου συνομίλησε με τους αξιωματικούς και το προσωπικό των δύο Σωμάτων. Εκεί εξέφρασε τη δυσαρέσκεια του γιατί, όπως είπε, ενώ ο νέος Νόμος προβλέπει τη συνδρομή της Περιφέρειας σε κάποια από τα λειτουργικά θέματα (συντήρηση οχημάτων και προμήθεια ανταλλακτικών), η απερχόμενη Διοίκηση δεν έχει προσφέρει το παραμικρό.

Η επίσκεψη συνεχίστηκε στην αγορά της Γουμένισσας όπου ο Γιάννης Ιωαννίδης συνομίλησε με πολλούς πολίτες. Ο εκπρόσωπος των οινοποιών της περιοχής κ. Γ. Αϊδαρίνης για να του ευχηθεί καλή επιτυχία στις εκλογές, του χάρισε μία φιάλη με το ονομαστό κρασί «Δίδυμος», που παράγεται από έναν ιδιαίτερο σύλλογο παραγωγών κρασιού, που είναι γονείς δίδυμων παιδιών.

Η περιοδεία ολοκληρώθηκε με προσκύνημα στην Ιερά Μονή του Οσίου Νικοδήμου.


 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη