27 Απρ 2014

Δημοσκόπηση για το Δήμο Θεσσαλονίκης

Γράφει ο Δημήτρης Τσαϊλάς

Αυτό που συμβαίνει με τις δήθεν δημοσκοπήσεις θυμίζει κωμωδία. Όμως υπάρχει και ένα θετικό αποτέλεσμα που προκύπτει από την ταλαιπωρία των πολιτών και..
είναι η κραυγαλέα αλήθεια για όλους μας να αναγνωρίσουμε πως επιβάλλονται τα συμφέροντα. Η αλήθεια αυτή μας υποχρεώνει να κοιτάξουμε πίσω σε προηγούμενες εκλογικές διαδικασίες και να αναγνωρίσουμε την απόλυτη πηγή της παραπληροφόρησης μέσω των στημένων δημοσκοπήσεων.

Αυτή η αλήθεια μας αναγκάζει να κοιτάξουμε το παρόν με τα μάτια ορθάνοικτα προς τα καθημερινά μας προβλήματα, την κοινωνική παρακμή και τη δυστυχία των συμπολιτών μας που συνυπάρχουν με την ασύδοτη ελίτ των ανθρώπων της μπουρζουαζίας. Οι συμμαχίες των δυνάμεων που εξυπηρετούν μια ελίτ επιθυμεί να κατασπαράξει οποιονδήποτε τους στέκεται εμπόδιο στο δρόμο τις κυριαρχίας.

Κάποιος πρέπει να τους ενημερώσει ότι δεν θέλουμε ένα δήμο κλειστό ιερατείο ισοβίων αρχιερέων που εξυπηρετούν σκοπιμότητες και ότι πλέον επιλέγουν οι πολίτες τη Δημοτική Διοίκηση τους και όχι τα διαπλεκόμενα συμφέροντα της μικροπολιτικής όπως μέχρι πρότινος έκαναν. Η πόλη χρειάζεται νέο δήμαρχο για το συμφέρον των πολιτών για να ξαναβρούν οι Θεσσαλονικείς τη χαμένη τους αξιοπρέπεια και υπερηφάνεια!!!! Να γίνει η Θεσσαλονίκη Εντάξει!!

Οι δημοσκόποι με υπεροπτικό και αλαζονικό χαρακτήρα, που νομίζουν ότι η δράση τους δεν έχει όρια, τους ενημερώνουμε ότι τα όρια φυσικά υπάρχουν και το αποτέλεσμα της ύβρης τους θα είναι η συντριβή. Την αλαζονική αυτή στάση θα αναχαιτίσει ο Θεσσαλονικιός πολίτης που εκπροσωπεί την κοινή γνώμη.
Δημήτριος Ν. Τσαϊλάς

http://dtsailas2014.blogspot.gr/
https://www.facebook.com/dimitrios.tsailas
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη