13 Απρ 2014

Κεδίκογλου: "Ο Τσίπρας θέλει να μας βγάλει από το ΝΑΤΟ" !!!

Καθημερινά απαντά στον αρχηγό της αξ.αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα, αλλά η σημερινή απάντηση έχει ιδιαίτερη σημασία, αφού βάζει τον κ.Τσίπρα μπροστά σε ένα κολοσιαίο ζήτημα, στο οποίο..
δεν μπορεί να συνεχίζει να αφήνει τους οπαδούς να ...μαντεύουν. Τον κατηγορεί (ή τον επαινεί) ότι θέλει να βγάλει τη χώρα από το ΝΑΤΟ. Θέλετε να το κάνετε κ.Τσίπρα; Πρέπει να ξέρουμε, είναι το Α και το Ω ενός κόμματος που θέλει να λέγεται "αριστερό". Αριστερά και ΝΑΤΟ δεν συμβαδίζουν. Πιστεύουμε ότι όχι μόνο δεν θα βγάλετε τη χώρα από το ΝΑΤΟ, αλλά αντίθετα θα τη βάλετε πιό βαθιά σε αυτό και η Ελλάδα θα είναι η πρώτη χώρα που θα συμμετέχει στις αποστολές της "ιμπεριαλιστικής συμμαχίας". Σημασία έχει όμως τι ξεκαθαρίζετε εσείς, όχι τι πιστεύουμε εμείς. Ηρθε η ώρα να τοποθετηθείτε προσωπικά κι όχι να παραπέμπετε σε θεωρητικά κείμενα συνιστωσών, τι θα κάνει η χώρα μας με Πρωθυπουργό Τσίπρα σε σχέση με το ΝΑΤΟ. Από τα δύσκολα κρίνονται οι ηγέτες και ο λαός χόρτασε "παπατζηλίκια". Θα βγάλει ο ΣΥΡΙΖΑ τη χώρα από το ΝΑΤΟ, ναι ή όχι; Μισόλογα δεν χωράνε. Ή είσαι αριστερός ή κοροϊδεύεις τον κόσμο.


Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Σίμος Κεδίκογλου, απαντώντας στον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξη Τσίπρα, δήλωσε:

Εκείνος που πρέπει να ντρέπεται είναι αυτός που υιοθετεί ακόμα και την ατζέντα των ναζιστών για να κρύψει τη γύμνια των προτάσεων του.

Εκείνος που είναι επικίνδυνος είναι αυτός που ζητάει να βγει η χώρα από το ΝΑΤΟ σε μια περίοδο μεγάλων ανακατατάξεων, όπου για την Ελλάδα προέχει η σταθερότητα.

Εκείνος που πρέπει να ανησυχεί είναι αυτός που διαψεύδεται διαρκώς στις φιλοδοξίες του για καταστροφή της χώρας.

Εκείνος που είναι μετρημένες οι μέρες του είναι αυτός που στήριξε την ύπαρξή του στα μνημόνια που τελειώνουν.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη