7 Απρ 2014

Είδηση-βόμβα από τον FocusFM για τον Σπύρο Βούγια

Σπύρος Βούγιας: «Ο Γιάννης Μπουτάρης μου πρότεινε προ διετίας στο σπίτι του, να ...
κατέβω ως δημοτικός σύμβουλος με την Πρωτοβουλία»
«Ο Γιάννης Μπουτάρης μου πρότεινε προ διετίας στο σπίτι του, να κατέβω ως δημοτικός σύμβουλος με την Πρωτοβουλία», δήλωσε στον FOCUS, ο Σπύρος Βούγιας, στον απόηχο των δηλώσεων του δημάρχου Θεσσαλονίκης, που τον θέλουν «παρελθόν, το οποίο ο δήμος δε θέλει να αναπαράγει». Όπως ανέφερε ο κος Βούγιας, ο Γιάννης Μπουτάρης απέφευγε για μεγάλο διάστημα να του απαντήσει εάν θα τον συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιό του, γεγονός, που τον ώθησε να αποσύρει το ενδιαφέρον του. Αφού ξεκαθάρισε, ότι δε χαρακτήρισε «ανύπαρκτο» τον κο Μπουτάρη, ο Σπύρος Βούγιας εξέφρασε την πικρία του, καθώς, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε «μια ομάδα της Πρωτοβουλίας ελέγχει τον δήμο, θεωρώντας τον ιδιοκτησία της».


σχόλιο taxalia: Για να καταλαβαίνουν (οι αναγνώστες μας τουλάχιστον) τι συμβαίνει πίσω από τις κουρτίνες: Ο Γ.Μπουτάρης γνωρίζει το πρόβλημα που έχει με το κώλυμα εκλογιμότητας το οποίο είναι ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΟ. Ό,τι κι αν λένε δημόσια, δυστυχώς για αυτόν, εαν εκλεγεί ξανά δήμαρχος, θα εκπέσει με μια απλή ένσταση οποιουδήποτε πολίτη και αυτό είναι 100% σίγουρο νομικά. Στη συνέχεια, Δήμαρχος θα γίνει ο πρώτος σε σταυρούς δημοτικός σύμβουλος. Αν ο Βούγιας ήταν στο ψηφοδέλτιο Μπουτάρη, θα ήταν κατά πάσα πιθανότητα πρώτος σε σταυρούς, δηλαδή θα γινόταν δήμαρχος! Αυτό είναι κάτι που βέβαια δεν θα μπορούσαν να επιτρέψουν οι άλλοι δύο "γερόλυκοι" της τριανδρίας, Κουράκης και Αβραμόπουλος.
Αλλο ένα "μειονέκτημα" του Σπ.Βούγια είναι ότι είναι "παπανδρεϊκός" και ο Μπουτάρης, "καθαρίζει" τους Παπανδρεϊκούς, για να μπούνε στα κόζια οι "Βενιζελικοί". Είναι μέρος της συμφωνίας στήριξης Μπουτάρη από Βενιζέλο και κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ. "Βοήθα μας να τελειώσουμε τους παπανδρεϊκούς, για να σε βοηθήσουμε να ξαναεκλεγείς". Απλά πράγματα.

Αυτά, για να ξέρετε τι γίνεται, γιατί η παραπληροφόρηση και η προπαγάνδα πάει σύννεφο από τους πολιτικάντηδες και τις δημοσιογραφικές πατσαβούρες του πενηντάρικου.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη