9 Μαΐ 2014

171 ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ …….. ΔΕΝ θα αγοράσει το ΕΚΑΒ !

του Βλάση Γωγούση

Είναι γνωστό το …«κόλπο»!


Αν δεν τα «βρούνε» μεταξύ τους οι διάφορες ληστρικές εταιρείες που παίρνουν μέρος στους διαγωνισμούς του Δημοσίου, αρχίζουν τις ενστάσεις, αρχίζουν τις εφέσεις και τις προσφυγές και εν τω μεταξύ πεθαίνουν άνθρωποι ,όπως και στην περίπτωση που παραθέτω παρακάτω :

-«Το ΕΚΑΒ αντιμετωπίζει μία σειρά προβλημάτων, τα οποία σχετίζονται με την ηλικία των ασθενοφόρων του », διάβαζα πριν λίγο στο διαδίκτυο .
Ο διαγωνισμός για την προμήθεια 171 νέων ασθενοφόρων και 15 κινητών μονάδων είναι σε εκκρεμότητα επί μία ….ΔΙΕΤΙΑ, λόγω των πολλών προσφυγών που έχουν γίνει από συμμετέχοντες.
Την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να παραδοθεί η τεχνική αξιολόγηση των τεσσάρων προσφορών.
Η διαδικασία προμήθειας αναμένεται να ολοκληρωθεί τους…… ΕΠΟΜΕΝΟΥ ΜΗΝΕΣ ».

Αυτά λέει η ανακοίνωση του Δ.Σ. του ΕΚΑΒ φίλοι αναγνώστες μου και εν τω μεταξύ μέσα στους «ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ », θα οδεύσουν προς τον …Άγιο Πέτρο αρκετοί συνάνθρωποι!
Ακούστε τι λέει τώρα και ο υπογράφων το παρόν , εγώ δηλαδή!
(Εγώ ο οποίος διατελέσας πρόεδρος 2 μεγάλων Νοσοκομείων της Θεσσαλονίκης , ανεκάλυψα και κατήγγειλα παρόμοιες απάτες ων ουκ έστι αριθμός).

Προτείνω λοιπόν :
Να συγκροτηθεί ( ΑΥΡΙΟ) επιτροπή που θα αποτελείται από τους 4 που συμμετέχουν στον διαγωνισμό, να ορισθεί ως πρόεδρος ο πρύτανης της ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και να διενεργηθεί κλήρωση μεταξύ των τεσσάρων , ώστε την ΕΠΟΜΕΝΗ ΩΡΑ να αναδειχθεί ο προμηθευτής !
Τι είπατε; πως κάτι τέτοιο ΔΕΝ το επιτρέπει ο Νόμος;
Ποιος Νόμος, αυτός που με δύο παραγράφους χάρισε τις προάλλες,( νύχτα στη Βουλή ) …..800.000.000 ΕΥΡΩ ( ναι 800 εκατομμύρια ΕΥΡΩ, ολογράφως - τόπε προχθές ο Γ, Σούρλας σε ομιλία στη Θεσσαλονίκη-) από όφειλες και πρόστιμα σε δύο….πετρελαιάδες ;
Είπατε Νόμος, μήπως εκείνος που ( πάλι με μια παράγραφο και πάλι νύχτα) , παρέκαμψε το «κώλυμα Μπουτάρη » για να τον ξαναστείλει ( ενδεχομένως) στην καρέκλα του Δημάρχου
Αϊντε γιατί μας έπρηξαν μ` αυτό το :
«ΔΕΝ το επιτρέπει ο Νόμος» !

Δρ Βλάσης Γωγούσης
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη