15 Μαΐ 2014

Π.Α.Ο.Κ …..ΟΜΑΔΑ….......ΞΕΦΤΙΛΑ !!!!

του Βλάση Γωγούση

Και – για να μην παρεξηγηθώ – μιλάμε για την ποδοσφαιρική ομάδα του ΠΑΟΚ μόνο.


Τα αλλά τμήματά του ( στίβος και λοιπά ομαδικά αθλήματα , μια χαρά τα παν !)

ΛΟΙΠΟΝ, μέχρι εδώ ήταν.

Χιλιάδες ( ιδιαίτερα ηλικιωμένοι φίλαθλοι της ομάδας) , κοντεύουμε να πάθουμε έμφραγμα ή εγκεφαλικό !

ΠΡΟΤΑΣΑΗ ( Γωγούσιος !!)

Διαλύστε την κινούμενη ….’Ιριδα.
Διαλέξ`τε 10, 20 , 30 παίδαρους από τις Β και Γ Εθνικές Ομάδες Ποδοσφαίρου ( καλά τις ονομάζω ;) που όταν παρακολουθώ κάποιους αγώνες τους μένω με ανοιχτό το στόμα !
Λεβέντες, πέφτουνε στη,,,μάχη με πάθος, με δύναμη , με απίστευτη ταχύτητα !.
Δίνουνε δείγματα «γραφής» καταπληκτικού επιθετικού ποδοσφαίρου , με αριστουργηματικές επελάσεις, με τρίπλες , με ακριβείς εναλλαγές της μπάλας και πάσες τελικές για ολοκλήρωση της προσπάθειας ( σουτ για γκόλ) προς άλλον ποδοσφαιριστή.

Με ομαδικό πνεύμα , με θαυμαστή συνεργασία, τους απόλαυσα σας λέω !.

Πάρ`τε, διαλέξ` τε, από αυτά τα κυπαρίσσια 20, 30, ΔΥΟ ομάδες ΠΑΟΚ θα κάνετε όχι μία ( μια στο γήπεδο και άλλη μια στον ……πάγκο !.
Πάρ`τε και έναν Έλληνα προπονητή - τουλάχιστον θα τους διδάσκει, θα τους καθοδηγεί και θα τους….βρίζει στη δική τους γλώσσα- !

Αυτούς τους ποδοσφαιριστές να κατεβάσετε στην Τούμπα , αυτούς να στείλετε στην Τρίπολη, στην Ξάνθη, στην Αθήνα ,στον Πειραιά

Αυτούς που το φιλότιμό τους θα τους κάνει να περπατούν περήφανοι την άλλη μέρα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης , στον Λευκό Πύργο, στην Εγνατία , στο καπάνι και στη ..Λαχαναγορά !!

Τι είπατε;; στα…σύννεφα πετάω ;;
Είδα και σας που περπατάτε στη στεριά !

Και σείς που ρήξατε τα εκατομμυριάκια και φέρατε τους ( δήθεν ) εκλεκτούς του ποδοσφαιρικού στερεώματος και τους ( (εναλασσόμενους) ,διεθνείς και χρυσοπληρωμένους …Κόουτς (έτσι τους λεν;, , ξαναρωτάω) , τι κάνατε;;
Μια τρύπα στο νερό !
Αυτοί οι λεβέντες που προτείνω εγώ , θα φέρναν φέτος νίκες και ισοπαλίες πιό πολλές από τον δικό σας ,τον ακριβοπληρωμένο ΠΑΟΚ- Φάντασμα !

Αυτά και τώρα
περιμένω……. χλευασμό και ύβρεις .

Δρ Βλάσης Γωγούσης
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη