12 Μαΐ 2014

Κόλαση στον ΣΥΡΙΖΑ για την Δούρου!

Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει υποψήφιο στον Πειραιά: τον Θοδωρή Δρίτσα. Όμως, λίγες μέρες πριν τις εκλογές, η υποψήφια Περιφερειάρχης, υπέκυψε στη γοητεία του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος είναι το κουμάντο του αντίπαλου συνδυασμού (του Μώραλη) και ...
συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού. Το μυαλό όλων πήγε σε ανταλλαγή ψήφων ("η Ρένα παρακαλάει τον Ολυμπιακό να τη στηρίξει στην περιφέρεια και άρα θα δώσει τις δικές της ψήφους στον Μώραλη κι όχι στον σύντροφο Δρίτσα"). Ατυχώς για την κ.Δούρου, τη συνέλαβε στη συνάντηση ο φακός του zougla.gr κι έγινε ο κακός χαμός.
Από την πλευρά της κ. Δούρου επιβεβαιώθηκε η συνάντηση άλλα τονίστηκε ότι ήταν ένας τυχαίος χαιρετισμός και ότι δεν τίθεται θέμα μυστικότητας γιατί μυστική συνάντηση σε κεντρική ταβέρνα, Παρασκευή βράδυ, παρουσία 40 ατόμων, δεν μπορεί να υπάρξει.

Το ίδιο υπογράμμισε και ο κ. Μαρινάκης: «Πολιτισμένοι άνθρωποι είμαστε και είπαμε δυο κουβέντες στα όρθια».


Μεγάλη κόντρα στον ΣΥΡΙΖΑ από το πουθενά! Λίγο πριν τις εκλογές, η Ρένα Δούρου θεώρησε έξυπνο να συναντηθεί βράδυ σε ταβερνάκι του Πειραιά με τον… αντίπαλο του υποψηφίου του ΣΥΡΙΖΑ για τον Πειραιά, Θοδωρή Δρίτσα!



Μία τέτοια συνάντηση όμως δεν ήταν δυνατόν να περάσει απαρατήρητη… και ακολούθησε κόλαση! Μία πραγματικά αψυχολόγητη κίνηση, σχέσεις διαπλοκής προσωπικά της Δούρου, ή ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε την μεγαλύτερη κωλοτούμπα της ιστορίας; Πάντως ο Δρίτσας που δεν έχει δώσει ποτέ αφορμή για το ήθος του, είναι πραγματικά έξω φρενών…

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη