18 Μαΐ 2014

Πόσο νικητής είναι ο Γιάννης Μπουτάρης;

ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ "ΣΚΕΠΤΙΚΙΣΤΗ"
Μια πικρή νίκη...


Μία συντριπτική ήττα υπέστησαν οι προσδοκίες του Γιάννη Μπουτάρη και των πολιτικών και νομικών κέντρων, που ασύστολα τον στήριξαν επί 3,5 χρόνια, καθώς ο «παντοδύναμος»- όπως έλεγε γνωστή δημοσιογράφος σε megάλο κανάλι- κατάφερε να αυξήσει το ποσοστό του κατά μόλις δύο μονάδες. Κι όλα αυτά, παρά το γεγονός ότι επί 3,5 χρόνια η προβολή του στα ελληνικά και τα διεθνή μέσα ήταν άνευ προηγουμένου, ενώ την ίδια στιγμή η προστασία, την οποία του παρείχε το πολιτικό προσωπικό στην Αθήνα, τον καθιστούσε άτρωτο. 

Συγκεκριμένα, το 2010, καταγγέλλοντας τους «διεφθαρμένους» προκατόχους του, πήρε 33,58%, ενώ τώρα με το ζόρι αγγίζει το 36%. Κι αυτό παρά το γεγονός ότι η συμμετοχή αυξήθηκε κατά 2 ποσοστιαίες μονάδες σε σχέση με το 2010.

Το ποσοστό, το οποίο ο Γιάννης Μπουτάρης πήρε σήμερα διέψευσε κατηγορηματικά τους λαλίστατους δημοσκόπους, που λίγες μέρες πριν τις εκλογές και χωρίς να συνυπολογίζονται οι αναποφάσιστοι, δηλαδή χωρίς αναγωγή, του έδιναν 44% η e-voice, 42% η K-Research και 37% η GPO

Οι πολίτες της Θεσσαλονίκης γύρισαν την πλάτη τους στην πλύση εγκεφάλου και ο Γιάννης Μπουτάρης πήρε το μήνυμα και σήμερα μίλησε για αυτοδιοικητική νίκη, νομίζοντας ότι έχουμε ξεχάσει τη δήλωσή του ότι «αν κερδίσω θα πανηγυρίζει ο Ευάγγελος Βενιζέλος». Ας εξηγήσει στον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ ποιος θα κερδίσει την άλλη Κυριακή.

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη