17 Μαΐ 2014

Αηδιαστική ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ

Η Δυτική Μακεδονία,ενεργειακή καρδιά της Ελλάδας, ήταν και μήτρα γέννησης μεγαλοστελεχών του ΠΑΣΟΚ (Διαμαντοπούλου, Κουκουλόπουλος κλπ), στα χρόνια της παντοδυναμίας του. Λογικό, αφού...
υπήρχε πεδίο άσκησης του μοναδικού τομέα στον οποίο το κόμμα, που κατέστρεψε τη χώρα, κατείχε τα παγκόσμια πρωτεία: τους διορισμούς!
Το ΠΑΣΟΚ διόριζε (στη ΔΕΗ των χιλιάδων εργαζομένων κυρίως), οι οπαδοί - πρόβατα βολεύονταν, ψήφιζαν τους μαυρογιαλούρους και οι μαυρογιαλούροι έτρωγαν τον αγλέορα.
Σε αυτή την περιοχή λοιπόν, όταν εμφανίστηκε η ιδιωτική τηλεόραση, δημιουργήθηκαν δύο ιδιωτικά κανάλια, δυτικομακεδονικής εμβέλειας: το West channel νεοδημοκρατικής χροιάς και το Flash, ανεξάρτητης - φιλοπασοκικής χροιάς.
Ιδιοκτήτης του FLASH ήταν ο δημοσιογράφος Θεόδωρος Καρυπίδης, για τον οποίο αν ρωτούσες κάποιον στην περιοχή, τα τελευταία χρόνια, "τι κόμμα είναι ο Θόδωρος",θα σου έλεγε "ΠΑΣΟΚ", χωρίς ο άνθρωπος να πάρει ποτέ ξεκάθαρη θέση.
Πριν από μερικούς μήνες,ο κ.Καρυπίδης προτάθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης και απεδέχθη να κατέλθει στις περιφερειακές εκλογές ως υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας.

Μια αναδημοσίευση ενός ασήμαντου θέματος στη σελίδα του στο facebook, για την προέλευση της λέξης ΝΕΡΙΤ όπως ονομάζεται η δημόσια τηλεόραση, που έμπλεκε τους Εβραίους, μπήκε στο στόχαστρο των Εβραίων και άρα η αποπομπή  του από τον ΣΥΡΙΖΑ ήταν δεδομένη, αφού ένα κόμμα που θέλει την εξουσία στην Ελλάδα, είναι αδιανόητο να μην εκτελεί αυθωρί και παραχρήμα, τις εντολές του AJC. Είναι εκ των ουκ άνευ, δεν χρειάζεται άλλη συζήτηση, ας αφήσουμε τις υποκρισίες.

Ο Θ.Καρυπίδης όμως επέμεινε στην υποψηφιότητά του και κατέρχεται χωρίς το "χρίσμα" του ΣΥΡΙΖΑ, δηλώνοντας (και όντας!) ΑΠΟΛΥΤΩΣ ανεξάρτητος.
Κάποια μικρά κόμματα, που δεν έχουν δικούς τους υποψηφίους, ήταν λογικό να δουν με καλό μάτι την υποψηφιότητά του, χωρίς να την επιδιώξει ο ίδιος. Άλλωστε αυτά τα κόμματα δεν έχουν παραπάνω από 4-5%. 
Τα περισσότερα στελέχη της παράταξής του ήταν κάποτε -τι άλλο;- ΠΑΣΟΚ !

Το ΠΑΣΟΚ που καταρρέει, αφού πλέον δεν διορίζει (αυτός ήταν ο μοναδικός λόγος ύπαρξής του, όπως ΟΛΟΙ ξέρετε), εξέδωσε την εξής αηδιαστική ανακοίνωση από αυτές που συνηθίζει,  γεμάτη όζουσα λάσπη, αφού έχει ειδικότητα στα βρώμικα χτυπήματα κάτω από τη μέση και τις ραδιουργίες, αφού πρώτα "πέρασε" ως δήθεν "αποκάλυψη" σε φιλικές του εφημερίδες, την δήθεν είδηση περί ύποπτου δανεισμού του επιχειρηματία/δημοσιογράφου Θ.Καρυπίδη

Από το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
«Δύο δημοσιεύματα εφημερίδων πανελλήνιας κυκλοφορίας (στη Kontranews την Τρίτη 13 Μαΐου και στα  ΝΕΑ την Πέμπτη 15 Μαΐου) έφεραν στην επιφάνεια ένα σοβαρότατο θέμα, για το οποίο πρέπει να πάρουν άμεση θέση και να δώσουν καθαρές απαντήσεις ο ΣΥΡΙΖΑ και ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας κ. Θεόδωρος Καρυπίδης.
Τα δημοσιεύματα αναφέρονται στην υπόθεση ενός δανείου που έλαβε ο εν λόγω υποψήφιος από τη Συνεταιριστική Τράπεζα Δυτικής Μακεδονίας, η οποία βρίσκεται ήδη υπό εκκαθάριση, θέτοντας, ουσιαστικά, μια σειρά ερωτήματα για το πώς και το γιατί. Παράλληλα, υπογραμμίζουν πως ο ΣΥΡΙΖΑ γνώριζε αυτή την εκκρεμότητα του, ακόμα και τότε που τον διατηρούσε ως επίσημο υποψήφιο του και παρά το γεγονός ότι ομάδα δικών του μελών από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, είχε αποστείλει σχετική επιστολή στα κεντρικά γραφεία του κόμματος, στην οποία άφηνε σαφέστατα υπονοούμενα καθώς έγραφε, αυτολεξεί, «…κενά υπάρχουν και για το οικονομικό παρελθόν του καναλάρχη Καρυπίδη»!
Μετά από όλα αυτά, τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ όσο και ο κ. Καρυπίδης έχουν ηθική υποχρέωση απέναντι στους πολίτες να απαντήσουν στα εξής ερωτήματα:
1.   Γιατί ενώ τα γνώριζε όλα αυτά ο ΣΥΡΙΖΑ, προχώρησε στην αρχική επιλογή του κ. Καρυπίδη;
2.  Ο κ. Καρυπίδης, μπορεί μεν να εμφανίζεται ως ανεξάρτητος υποψήφιος, παρότι πολιτικά στηρίζεται από τους Ανεξάρτητους Έλληνες (ΑΝ.ΕΛ.) και το ΛΑ.Ο.Σ., αλλά πόσο «ανεξάρτητος» είναι στην πραγματικότητα, όταν έχει τέτοιου είδους εξαρτήσεις από τράπεζες;
3.  Μπορούν οι πολίτες να εμπιστευτούν έναν υποψήφιο Περιφερειάρχη να διαχειριστεί τον προϋπολογισμό της Περιφερειακής αυτοδιοίκησης, όταν ο ίδιος έχει τέτοιου είδους οικονομικές δεσμεύσεις και ανοίγματα;
Περιμένουμε άμεσες και καθαρές απαντήσεις, τόσο από τον ΣΥΡΙΖΑ όσο και από τον κ. Καρυπίδη.»

Ο ίδιος απάντησε:
Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Ανατροπή Δημιουργία» και υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, Θεόδωρος Καρυπίδης, με ανακοίνωσή του δηλώνει ότι «οι συκοφαντίες που εκπορεύτηκαν από το έντρομο ιερατείο δεν τον αγγίζουν.»
Επισυνάπτει μάλιστα την από 4-2-2014 βεβαίωση του ειδικού εκκαθαριστή που ορίστηκε από την Τράπεζα της Ελλάδος, της  υπό εκκαθάριση ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ  ΣΥΝ.ΠΕ, από την οποία προκύπτει ότι: «ο Θεόδωρος Καρυπίδης του Ιωάννη, δεν ενέχεται ως πιστούχος σε οποιοδήποτε δάνειο-πίστωση. Στην ίδια βεβαίωση αναφέρεται ότι η Ανώνυμη Εταιρεία με την επωνυμία «ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Α.Ε.», ιδιοκτήτρια του τηλεοπτικού σταθμού FLASHTv, εξυπηρετεί κανονικά τα δάνειά της, τα οποία σύναψε το 2009.
Σε αντίθεση με αυτούς, που αλλάζουν Α.Φ.Μ. προκειμένου να αποφύγουν διώξεις και με αυτούς, που αντί για πολιτικό λόγο επιλέγουν τη λάσπη, δηλώνει, ότι είναι απόλυτα καθαρός και αγωνίζεται για το καλό του τόπου μας και όχι για την ικανοποίηση προσωπικών επιδιώξεων.
Επιφυλάσσεται, δε, να ασκήσει κατά των αισχρών συκοφαντών και λασπολόγων κάθε νόμιμο δικαίωμά του.»


Δηλαδή:

  • το κόμμα που χρωστάει 130 εκατομμύρια, δανεικά κι αγύριστα σε τράπεζες και τα έλαβε χωρίς εγγυήσεις και κριτήρια,
  • το κόμμα που χορήγησε 900 εκατομμύρια ευρώ δάνεια σε "μεγάλα" κανάλια, χωρίς εγγυήσεις και κριτήρια,
  • το κόμμα του οποίου ο σημερινός αρχηγός διατείνεται ότι έχει πόρισμα κακοδιαχείρισης από τον προηγούμενο αρχηγό, αλλά δεν το δίνει στο ΣΔΟΕ και τη Δικαιοσύνη,
  • το κόμμα που δανείστηκε 250 δισεκατομμύρια ευρώ στο όνομα της ελληνικής δημοκρατίας, για να εξασφαλίσει μια πλαστή ευμάρεια, ώστε να γίνονται αρεστοί οι ηγέτες του και τα στελέχη του
κατηγορεί έναν επιχειρηματία, που έχει ένα περιφερειακό κανάλι, ότι πήρε δάνειο από μία συνεταιριστική τράπεζα (το οποίο πληρώνει κανονικά!) και αυτό το βαφτίζει "εξάρτηση" !

Και τα λέει αυτά το ΠΑΣΟΚ των 130 εκατομμυρίων - φέσι στον κρατικό προϋπολογισμό  !!!!!!!!!
Το θράσος τους δεν έχει όρια !

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη