28 Μαΐ 2014

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ: Υπάρχει ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ! ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΕΣ!

Η λειτουργία του διαδικτύου μετά το facebook είναι απλή: ένας ηλίθιος, αγράμματος, άσχετος ή απλά ανεύθυνος που θέλει κλικς, νομίζει ότι βρήκε ένα συγκλονιστικό θέμα. Στη συνέχεια το ανεβάζει στο βόθρο του facebook όπου οι μαλάκες συχνάζουν κατά εκατομμύρια, αυτοί το "διαδίδουν" όπως κάνουν πάντα με κάθε χοντρομαλακία κι έτσι όλοι πιστεύουν ότι οι εκλογές είναι ..άκυρες, γιατί έγινε η εξής τεράστια παρανομία (τίποτε δεν έγινε, ο στόκος που ανέβασε την είδηση είναι ηλίθιος και δεν κατάλαβε):

Λέει ο βλαξ:

.........................................αρχή μούφας..............................................

Διαβάστε προσεκτικά τον παραπάνω πίνακα των τελικών αποτελεσμάτων για τους ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ των κομμάτων...σύμφωνα με την ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ!
Την πρώτη Κυριακή, έχουμε 9.895.356 ψηφοφόρους.
Σωστά;
ΣΩΣΤΑ!
Την δεύτερη Κυριακή, έχουμε ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ 9.508.315!
Δηλαδή 384.307 ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ!
ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΣΧΕΔΟΝ 400.000 ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ, ΟΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ;

ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΕΣ!

Μετά από αυτή την ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ ΤΩΝ ΑΣΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ, ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΜΕΣΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΩΝ!

Μετά από αυτή την ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ ΤΩΝ ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ, ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ - ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ.

Μετά από αυτή την ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ ΤΩΝ ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ, ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΗΣ 18ης ΚΑΙ ΤΗΣ 25ης ΜΑΙΟΥ 2014!

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ ΤΩΝ ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ, ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΜΕΣΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ! 
.........................................................τελος μούφας.............................................

την είδηση την τσιμπήσαμε από εδώ: http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2014/05/blog-post_2981.html?spref=fb δείτε την με τα μάτια σας.

Μάλιστα.....,
αυτά λέει ο στόκος κι έγιναν viral
διαπίστωσε λοιπόν το ξεφτέρι, ότι την β Κυριακή, υπάρχουν 384.307 εγγεγραμμένοι ψηφοφόροι λιγότεροι στις Περιφερειακές εκλογές, άρα .....κάτι βρωμάει.
Το γεγονός ότι, τη β΄Κυριακή, εκλογές έγιναν σε 12 από τις 13 περιφέρειες της χώρας, πλην της Ηπείρου, που έχει 384.000 εγγεγραμμένους ψηφοφόρους, άρα φυσικά και οι εγγεγραμμένοι για να ψηφίσουν στο β' γύρο των περιφερειακών, προφανώς είναι 384.000 λιγότεροι, αφού στην Ήπειρο δεν ψήφισαν για περιφερειάρχη, αφού βγήκε την α' Κυριακή ο Καχριμάνης,  δεν μπόρεσε να γίνει αντιληπτό από τους ανεγκέφαλους......
Η αγραμματοσύνη του ιντερνετ, είναι σοκαριστική, όντως. Δεν υπάρχει γιατρειά....
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη