15 Μαΐ 2014

Προεκλογική συγκέντρωση φίλων του Χρήστου Μάτη. Ήταν όλοι εκεί

Δείτε τις φωτογραφίες:


Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους φίλους, που τίμησαν τη χθεσινή εκδήλωση στη Μισιρλού στα Λαδάδικα. 

Είναι η πρώτη φορά που η εκλογή μου σε δημοτικό συμβούλιο χρειάζεται σταυρό και ήταν μεγάλη χαρά για μένα η παρουσία τους, κυρίως των ανθρώπων που γνωριστήκαμε τα τελευταία τρία χρόνια, στο πλαίσιο της λειτουργίας του Δήμου Θεσσαλονίκης και εκτίμησαν τις παρεμβάσεις μου, ακόμη και όταν ήταν αντίθετες στα συμφέροντά τους.



Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα για τη συμπαράστασή τους, τους συναδέλφους από την τρέχουσα σύνθεση του Δημοτικού Συμβουλίου, που δε θα είναι ξανά υποψήφιοι στον Δήμο. 
Τον Βασίλη Γάκη, που είναι υποψήφιος στη περιφέρεια με το Γιάννη Ιωαννίδη, τον Βενιαμίν Καρακωστάνογλου, που είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής και τον Νίκο Παπαδόπουλο, από την "ΟΜΑΔΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ" και την κυρια Χιονία Αδάμ, που δεν είναι υποψήφια μετά από 32 χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας στο Συμβούλιο του Β’ Διαμερίσματος.

Όπως και όλους τους τωρινούς υποψηφίους του "ΕΝΤΑΞΕΙ", που ήταν εκεί. Θέλω να πιστεύω ότι η συμμετοχή στα κοινά δεν είναι ανταγωνιστική. Η επιτυχία όλων θα είναι κοινή. Ήμασταν μαζί με τον Δημήτρη Τσαϊλα, και μας τίμησαν η Στέλλα Αβραμίδου, ο Εφραίμ Κυριζίδηςο Κώστας Καλοκύρης, ο Δημήτρης Παππάς,  η Αλεξάνδρα Γρηγορίου, ο Κώστας Ιακώβου, η Χαρά Στεφανίδου, ο Χρήστος Μπρόζος, από τους υποψηφίους στο κεντρικό συμβούλιο, όπως και οι υποψήφιοι στα διαμερίσματα Αντώνης Λιάτσης και Δημήτρης Μηταφτσής στο Γ’, Δημήτρης Φωκάς και Δημήτρης Κιόρογλου στο Β’, Νίκος Δήμου στο Δ’, Βάνα Κόκκου, Μαρία Κολλαρα και Κατερίνα Σταμούλη στο Ε’.

Πάνω απ' όλα θέλω να ευχαριστήσω για την παρουσία τους τον Ιωάννη Παπαπανάγου, τον Δημήτρη Καλαφάτη, τον Νίκο Παγώνη, την Έφη Πουλουκτσή και τον Δημήτρη Μάρδα, που πορευτήκαμε μαζί τα τελευταία. 

Όπως και τον Γιωργο Βρουλλή, τον Αντώνη Βουτσά, τη Γιώτα Ποπότη, τον Στέλιο Ταλάσογλου, οι οποίοι συμμετείχαν στην προσπάθεια που κάναμε μέχρι πρόσφατα και χθες ήταν εκεί. 

Και παράλληλα να ευχηθώ καλή επιτυχία στον Νίκο Παγώνη, που κατεβαίνει με τον Μάρκο Μπόλαρη και στη Γιώτα, που είναι υποψήφια με τη Νιόβη Παυλίδου.
Θέλω επίσης να εκφράσω τις καλύτερες ευχές μου σε δύο εκπροσώπους φορέων που με τίμησαν χθες και η συνεργασία τους θα είναι απαραίτητη στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο: Στον Κωστή Χατζαρίδη, πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου, που είναι υποψήφιος στην περιφέρεια με τον Απόστολο Τζιτζικώστα. Στην κυρία Γεωργία Ζαχαράκου, από τους ιδιοκτήτες των περιπτέρων και υποψήφια με τον Γιάννη Ιωαννίδη. Εκπροσωπεί έναν επαγγελματικό κλάδο, με κρίσιμη παρουσία στην πόλη, με τον οποίο η δημοτική αρχή πρέπει να συνεργάζεται αρμονικά. 

Σημαντική θα είναι και η συνεργασία με τον Αντώνη Γυφτόπουλο, πεπειραμένο πρώην δημοτικό σύμβουλο που τώρα είναι υποψήφιος με τον Απόστολο Τζιτζικώστα στην Περιφέρεια, όπως και η πείρα του πρώην αντιδημάρχου Θεόδωρου Αθανάσαρου  και του πρώην γγ Περιφέρειας Ηπείρου, Δημήτρη Πανοζάχου.


Ξεχωριστή ανάμεσα στους φίλους ήταν η παρουσία του παλιού συμμαθητή και προέδρου της Παμμακεδονικής Ένωσης Ευρώπης, π.Παντελεήμονα Τσορμπατζόγλου, ο οποίος συνοδευόταν από τον πρόεδρο της Ιμβριακής Ένωσης και υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο με τον Γιάννη Ιωαννίδη, Παύλο Σταματίδη.


Την καλλιτεχνική λάμψη της βραδιάς «έκλεψε» ο γνωστός ηθοποιός, Άκης Σακελλαρίου.

Με την ευκαιρία, θέλω για να μία ακόμη φορά να πω ότι για μένα είναι και θα είναι πολύτιμη η συμβουλή του γιατρού Γωγούση. Τόσο πολύτιμη, όσο χρήσιμη είναι για την πόλη η προσπάθεια που καταβάλλει στο ΜΑΖΙ, η κυρία Αλεξάνδρα Γωγούση.



Σταύρο, θα έχουμε επιτυχία όλοι μαζί!








 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη