20 Μαΐ 2014

Δ.Χαραλαμπίδου : "Ούτε Τζιτζικώστα, ούτε Ιωαννίδη"

"Tο αποτέλεσμα του πρώτου γύρου στην Κεντρική Μακεδονία, δε μας αφήνει περιθώρια επιλογής για το δεύτερο γύρο των περιφερειακών εκλογών. Όπως επισημαίναμε και προεκλογικά, οι δύο..
μνημονιακοί υποψήφιοι έχουν ταυτόσημες θέσεις, και έχουν ως πολιτική επιλογή τους την πιστή εφαρμογή των μνημονιακών πολιτικών της συγκυβέρνησης, με τις οποίες εμείς είμαστε σε πλήρη αντίθεση και θα οξύνουν ακόμη περισσότερο τη φτώχεια και την εξαθλίωση στην Κεντρική Μακεδονία.
Καλούμε τους πολίτες της Κεντρικής Μακεδονίας, στην κάλπη των Ευρωεκλογών της 25ης Μάη, να καταδικάσουν με τον πιο σαφή τρόπο όλους εκείνους , κυβερνητικούς και μη, που ζητούν τη ψήφο τους για να υλοποιήσουν τις επιταγές της τρόικας και του Μερκελικού ευρωπαϊκού διευθυντηρίου, από τις οποίες πρέπει να απαλλαγούμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Καλούμε όλους όσους πλήττονται από τις αντιλαϊκές πολιτικές της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των μνημονίων, να στηρίξουν το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ. Ανοίγοντας δρόμους για την ανατροπή στην Ελλάδα, για ριζική μεταστροφή της κατεύθυνσης της Ε.Ε. σε όφελος των εργαζομένων και των πλατιών λαϊκών στρωμάτων και όχι του κεφαλαίου."

αναφέρει το δελτίο τύπου της Δέσποινας Χαραλαμπίδου του ΣΥΡΙΖΑ
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη