11 Μαΐ 2014

Απόλυτο δίκιο έχει ο Μάκης Στεργίου ! Ντροπή στην ΕΣΗΕΜ-Θ

Μ.Στεργίου: ¨Δάσκαλε που δίδασκες και νόμο δεν εκράτεις¨
Με αφορμή τον αποκλεισμό του Υποψηφίου Δημάρχου Θεσσαλονίκης κ. Μάκη Στεργίου, Επικεφαλής της παράταξης ¨Συμμαχία Πολιτών¨, από το debate που διοργανώνει το Μορφωτικό ίδρυμα της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης και το Τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ο Μάκης Στεργίου, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:


«Η προκλητική απόπειρα φίμωσης της παράταξής μας συνεχίζεται. Είναι αδιανόητη η απόφαση που πήραν, το Μορφωτικό ίδρυμα της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης και το Τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, να μην προσκαλέσουν στο debate που διοργανώνουν τη Δευτέρα 12 Μαΐου, την παράταξή μας, η οποία έχει ήδη παρουσία εδώ και τρεισήμισι (3,5) χρόνια στο Δημοτικό Συμβούλιο, με θητεία που λήγει στις 31 Αυγούστου, τη στιγμή μάλιστα, που προσκλήθηκε υποψήφιος που δεν έχει παρουσία στο υπάρχον Δημοτικό Συμβούλιο.
Είναι αδιανόητο αυτοί που διδάσκουν μαθήματα δεοντολογίας να προβαίνουν σε τέτοιες ενέργειες με την δικαιολογία πως υπάρχουν μόλις πέντε θέσεις (5) για τους υποψήφιους Δημάρχους, οπότε δεν χωρούσε άλλος.
Δεν περιμέναμε ποτέ, δύο τόσο σημαντικοί φορείς, που στο παρελθόν έχουν αποδείξει την αξιοπιστία τους, να πάρουν μια τέτοια απόφαση. ¨Δάσκαλε που δίδασκες και νόμο δεν εκράτεις¨
Ζητάμε, έστω και τώρα, την ύστατη στιγμή, να προσκληθούμε στο debate, καθώς ο αποκλεισμός μας αποτελεί φίμωση των χιλιάδων πολιτών που μας ψήφισαν στις προηγούμενες εκλογές και μας εκλέξανε στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Όσο και να θέλουν τα κόμματα της συγκυβέρνησης και οι εκλεκτοί τους, εμείς δεν θα σταματήσουμε τον αγώνα.
Τον συστηματικό πόλεμο που δεχόμαστε από τις δημοσκοπικές εταιρείες, ύστερα από καταγγελίες που έχουμε δεχθεί από εκατοντάδες πολίτες πως υπάρχει εντολή αποκλεισμού της «ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ», τον γνωρίζαμε. Να γνωρίζετε όμως και εσείς, πως οι πολίτες πλέον έχουν ξυπνήσει και την απάντηση θα την πάρετε όλοι σας, στις 18 Μαΐου».
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη