16 Μαΐ 2014

Ποιοί πήγαν και ποιοί απουσίασαν από το προσκλητήριο του ΠΑΟΚ (ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ)

Απογοητευμένα παρουσιάστηκαν τα μέλη της οικογένειας του ΠΑΟΚ από την φτωχή συμμετοχή των βουλευτών της Θεσσαλονίκης, στην πρόσκληση που τους απεύθυναν, προκειμένου να τους ενημερώσουν για τα προβλήματα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αλλά και...
του ελληνικού ποδοσφαίρου γενικότερα.

Προσκλήθηκαν ατομικά ΟΛΟΙ οι βουλευτές Α' και Β' Θεσσαλονίκης, αλλά έφτασαν στα γραφεία της Τούμπας μόνον οι 8 και η δυσαρέσκεια από την φτωχή προσέλευση, αναμένεται να αποτυπωθεί στο συλλαλητήριο του Σαββάτου, το οποίο θα ξεκινήσει στις 16.30 στην περιοχή της Καμάρας.
Οι 8 Βουλευτές που ήταν παρόντες ήταν οι: 
Αναστασιάδης, Γκιουλέκας, Καλαφάτης και Ορφανός από τη Νέα Δημοκρατία, η κ. Χαραλαμπίδου από τον ΣΥΡΙΖΑ, η κ. Μάρκου από τη ΔΗΜΑΡ, η κ. Ξουλίδου από τους ΑΝΕΛ και η κ. Γιαταγάνα που ήταν στους ΑΝΕΛ και πλέον είναι ανεξάρτητη βουλευτής.
Χαρακτηριστικό είναι πως δεν υπήρξε κανένας εκπρόσωπος από το ΠΑΣΟΚ, το ΚΚΕ και τη Χρυσή Αυγή, από την οποία πάντως στάλθηκε επιστολή από τον κ. Γρέγο.
Πέρα από τον Αντώνη Γρέγο και την Έλενα Ράπτη που ενημέρωσαν για την απουσία τους, απόντες χωρίς να ενημερώσουν ήταν οι κ.κ. Αβραμίδης, Αμανατίδης, Αμανατίδου, Βενιζέλος, Γαϊτάνη, Γερασιμίδου, Ζησιμόπουλος, Ιωαννίδης, Καραμανλής, Καράογλου, Κουράκης. Κωνσταντινίδης και Ξηροτύρη.

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη