21 Μαΐ 2014

Ποιοί προηγούνται σε σταυρούς στην Αθήνα

Σαρώνουν οι "διεθνιστές", "εθνομηδενιστές", τρόφιμοι των ΜΚΟ κλπ
Οι διάσημοι υποψήφιοι συγκέντρωσαν τους περισσότερους σταυρούς σύμφωνα με πληροφορίες, εφόσον ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί η επίσημη καταμέτρηση. Ετσι, στον Δήμο Αθηναίων ...
τις πρώτες θέσεις από τον συνδυασμό του Γιώργου Καμίνη «Δικαίωμα στην πόλη» φέρονται να καταλαμβάνουν οι Αντώνης Καφετζόπουλος (ηθοποιός), Αθανάσιος Βερέμης (Καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Αθηνών), Πόπη Διαμαντάκου (δημοσιογράφος), Βασίλης Βασιλικός (συγγραφέας), ενώ από τον συνδυασμό του Γαβριήλ Σακελλαρίδη «Ανοιχτή Πόλη» οι Νίκος Φίλης (διευθυντής της Εφημερίδας Αυγή), Ντίνος Καρύδης (ηθοποιός), Μάρω Δούκα (συγγραφέας), Θανάσης Σκρουμπέλος (συγγραφέας) και Στάθης Δρογώσης (συνθέτης).

Από τον συνδυασμό του Αρη Σπηλιωτόπουλου φέρονται να προηγούνται οι Θ. Πλεύρης (πρώην βουλευτής), Χρήστος Τεντόμας (αντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Αθηναίων), Αθανάσιος Σπυράκος (συνταξιούχος αστυνομικός), Ανδρέας Τσώκος (υποψήφιος διδάκτωρ ΕΜΠ και γραμματέας της Κ.Ε. της ΟΝΝΕΔ) και Δημήτρης Κωνσταντάρας (δημοσιογράφος).

Στον Πειραιά τις περισσότερες ψήφους από τον συνδυασμό του Γιάννη Μώραλη «Πειραιάς Νικητής» πιθανότατα συγκεντρώνουν οι Βαγγέλης Μαρινάκης (εφοπλιστής και πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός), Πέτρος Κόκκαλης (επιχειρηματίας), Ειρήνη Νταϊφά (κόρη του εκλιπόντος πρώην προέδρου του Ολυμπιακού Σταύρου Νταϊφά), Αντώνης Νικοπολίδης (πρώην τερματοφύλακας του Ολυμπιακού). Από τον συνδυασμό του Βασίλη Μιχαλολιάκου «Μας Ενώνει ο Πειραιάς» προηγούνται οι Πασχαλίνα Καλαγιά - Καραμαλάκου (πρόεδρος κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Πειραιά), Αν. Κάρ­λες, Κ. Μανωλάκος, Ελ. Κού­βαρη.

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη