16 Μαΐ 2014

Αφού το είπε ο Γιούνγκερ, έτσι θα ΄ναι

Κατά γενική ομολογία ο Τσίπρας πραγματοποίησε χθες μια εξαιρετική εμφάνιση στην πωλητική Eurovision. Μόνο του ψεγάδι ότι εκινείτο συνεχώς από νευρικότητα λες και βρισκόταν σε βάρκα με ελαφρά θαλασσοταραχή. Τα είπε, όμως, καλά.

Βέβαια, τα παπαγαλάκια της μνημονιακής και μη διαπλοκής βρήκαν ένα σωρό κουσούρια.
Στην ουσία τού καταμαρτυρούν ότι δεν είπε πως θα σκίσει τα Μνημόνια κ.λπ. Άρα, θα εφαρμόσει και αυτός τα Μνημόνια. Αν είναι έτσι, τί σας ενοχλεί ρε παλληκάρια; Φοβόσαστε, μήπως δεν τα καταφέρει τόσο καλά όσο τα καταφέρνουν οι Σαμαροβενιζέλοι; Αυτό εννοείτε όταν λέτε ότι ο Τσίπρας βάλλει κατά της σταθερότητας; Αν ναι, πείτε το ευθέως: «ο Τσίπρας είναι ανίκανος να εφαρμόσει τα Μνημόνια. Εμείς είμαστε οι πρώτοι και ασυναγώνιστοι».
Κι’ όταν ο Γιούνγκερ είπε σήμερα ότι ο Τσίπρας δεν κάνει για πρωθυπουργός της Ελλάδος, δεν τον ξέχεσαν όλοι μαζί πατόκορφα. Απλά, επειδή με τον τρόπο αυτό θεωρεί και ο Γιούνγκερ ως καταλληλότερο τον Σαμαρά. Εν τοιαύτη περιπτώσει να μην γίνουν ποτέ εκλογές. Θα ρωτάει ο Κάρολος τον Γιούνγκερ και θα ορκίζει πρωθυπουργό αυτόν που θα υποδεικνύει ο Γιούνγκερ.
Αποτελεί τεράστια προσβολή στη Δημοκρατία και στον ελληνικό λαό όχι μόνον η απαράδεκτη δήλωση Γιούνγκερ, αλλά και το γεγονός ότι δεν βγήκαν όλα τα κόμματα να αποδοκιμάσουν σύσσωμα αυτή τη δήλωση Γιούνγκερ. Αυτό δείχνει πόσο εξαρτημένοι από τον «ξένο παράγοντα» είναι οι κυβερνώντες. Μια ζωή λακέδες.
Σωτήριος Καλαμίτσης
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη