30 Μαΐ 2014

Πού είναι οι υπηρεσίες του Δήμου τώρα;

Ο Αντιδήμαρχος κύριος Κουράκης έκανε πέρσι μια ανάπλαση στην...
...αρχή της οδού Δορυλαίου για την οποία το taxalia έγραψε πολλά πράγματα. Μάλιστα προεκλογικά ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Αρβανίτης ήρθε στην περιοχή να μιλήσει με τους κατοίκους και όταν του διαμαρτυρήθηκαν πως η Τούμπα είναι ξεχασμένη από το Δήμο περιοχή τους έδειχνε αυτή την ανάπλαση. Τα προβλήματα βέβαια με την εν λόγω ανάπλαση είναι πολλά. 


Ο δρόμος έχει πλέον πολύ απότομη κλίση με αποτέλεσμα να έχει αυξηθεί η επικινδυνότητα. Ήδη έχουν γίνει δυο τροχαία στο ίδιο ακριβώς σημείο. Προεκλογικά και πάλί ήρθε υπάλληλος του δήμου και "έσβησε" τα ίχνη του πρώτου τροχαίου (διόρθωσε τα σπασμένα κολωνάκια, έβαψε και όσα είχαν ξεβάψει). Πριν μερικές ημέρες σημειώθηκε και πάλι τροχαίο ατύχημα, στο ίδιο ακριβώς σημείο. Καταστηματάρχης της περιοχής που περιμένει από ώρα σε ώρα να μπει το επόμενο αυτοκίνητο μέσα στο μαγαζί του εξαιτίας της απότομης κλίσης της στροφής, επικοινώνησε σήμερα με τις υπηρεσίες του Δήμου για να έρθουν να διορθώσουν τα σπασμένα κολωνάκια που αποτελούν το μόνο "ανάχωμα" στα αυτοκίνητα που έρχονται με φόρα από την Μ.Ασίας. 

"Πήρα τηλέφωνο στο δημαρχείο και μου έδωσαν το τηλέφωνο της Οδοποιίας. Τηλεφώνησα και αυτοί μου είπαν ότι είναι για μελέτες. Μου έδωσαν άλλο τηλέφωνο αλλά δεν απαντά. Πού πρέπει να απευθυνθώ;" αναρωτιέται με απόγνωση.

Επιπλέον εξαιτίας της ανάπλασης μειώθηκαν δραματικά οι θέσεις στάθμευσης στην περιοχή με αποτέλεσμα οι κάτοικοι να έρχονται καθημερινά στα πρόθυρα της υστερίας. Το ακόμα καλύτερο όμως είναι πως όταν βρέχει όλη η περιοχή πλημμυρίζει καθώς σκεπάστηκαν τα φρεάτια της αποχέτευσης! Οπτικά το αποτέλεσμα είναι πολύ καλό και αξίζουν συγχαρητήρια στον αντιδήμαρχο, ωστόσο πρόκειται για ένα έργο εξαιρετικά κακοφτιαγμένο και από άποψη μελέτης πρόχειρο.

ΚΝ
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη