9 Μαΐ 2014

ΡΟΥΜΑΝΟΙ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ ΣΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ

Παρασκευή, 9 Μαΐου 2014, μεταξύ 12:00-20:15. 
Από το Προξενείο της Ρουμανίας στη Θεσσαλονίκη, λάβαμε στο taxalia την παρακάτω πρόσκληση και αφού ευχαριστήσουμε τον κ.πρόξενο, συστήνουμε στους αναγνώστες μας, φίλους της λογοτεχνίας, να επισκεφθούν το περίπτερο 13, stand 45, όπου...

θα εκτεθούν βιβλία Ρουμάνων συγγραφέων.
Η Ρουμανία έχει μεγάλη παράδοση στη λογοτεχνία και μια σειρά από εξαιρετικούς συγγραφείς.

Η Πρεσβεία της Ρουμανίας στην Αθήνα, σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Σύγχρονα Βαλκάνια και με την υποστήριξη του Γενικού Προξενείου της Ρουμανίας στην Θεσσαλονίκη, θα συμμετάσχει στην Διεθνή Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης, κατά την περίοδο 8-11 Μαΐου 2014.
Στον εκθεσιακό χώρο Ρουμανίας, ο οποίος θα λειτουργεί στις εγκαταστάσεις της HELEXPO, περίπτερο 13, stand 45, θα εκτεθούν βιβλία Ρουμάνων συγγραφέων που έχουν μεταφραστεί στην Ελληνική γλώσσα καθώς επίσης και βιβλία Ελλήνων συγγραφέων μεταφρασμένα στα ρουμανικά, την τελευταία πενταετία. Παρόμοια θεματική ομαδοποίηση αποτελεί πρωτόλειο στην εκθεσιακή παράδοση της Ελλάδας.
Οι εν λόγω παρουσιάσεις θα λάβουν χώρα την Παρασκευή, 9 Μαΐου 2014, μεταξύ 12:00-20:15. Στις 20:30, το Γενικό Προξενείο της Ρουμανίας στην Θεσσαλονίκη θα παραχωρήσει δεξίωση (cocktail).
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη