2 Μαΐ 2014

Εγκαίνια υπερπαραγωγή για ξενοδοχείο στην Ποτίδαια Χαλκιδικής (φωτογραφίες)

Ήταν όλοι και όλες εκεί! 
Εγκαίνια υπερπαραγωγή έγιναν χθες το βράδυ στη Νέα Ποτίδαια Χαλκιδικής στο Ξενοδοχείο «Pomegranate» παρουσία του...
υπουργού Μακεδονίας - Θράκης Θ. Καράογλου, του υπουργού Πολιτισμού της Ρωσίας Βλαντιμίρ Μεντίνσκι, του γενικού γραμματέα τουρισμού Αναστάσιου Λιάσκου οι οποίοι πραγματοποίησαν και τα εγκαίνια του υπερπολυτελούς Ξενοδοχείου. Επίσης παραβρέθηκαν  ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, ο Μιχάλης Γεράνης πρόεδρος Δ.Σ. του Δήμου Πυλαίας Χορτιάτη, ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής Γρηγόρης Τάσιος, ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Στυλιανός Βαλιάνος, υψηλόβαθμα στελέχη του Οργανισμού Τουρισμού της Ρωσίας και ο γενικός πρόξενος της Ρωσίας στη Θεσσαλονίκη Αλεξέι Ποπόφ.


Αργά το βράδυ έφθασαν στο Pomegranate τόσο ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης, όσο και ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Έργων Στράτος Σιμόπουλος, Το παρών έδωσε ακόμη ο Θοδωρής Ζαγοράκης μαζί με την σύζυγο του Ιωάννα Λίλη , η Βάνα Μπάρμπα με όλο το τζετ σετ των Αθηνών.

Το μοναδικό σιντριβάνι του Pomegranate έκλεψε την παράσταση, η ρώσικη μπάντα έδωσε ένα διαφορετικό χρώμα στην εκδήλωση

ενώ συνέχεια ο γνωστός ρώσος καλλιτέχνης Philipp Kirkorov σαγήνευε τα πλήθη. Το κλου της βραδιάς ήταν παρουσία του Αντώνη Ρέμου,

 ωστόσο η "προβολή" της Ελλάδας στη Ρωσία δεν κράτησε για πολύ, αφού το μουσικό σκέλος της όμορφης βραδιάς έκλεισε άδοξα εξαιτίας… 37 καταγγελιών για ηχορύπανση!
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη