14 Μαΐ 2014

Football League : Κορυφώνεται η μάχη για την άνοδο / Οι αγώνες / Η βαθμολογία

Το ντέρμπι κορυφής που θα διεξαχθεί στην Κέρκυρα, ανάμεσα στους «Φαίακες» και τη Νίκη Βόλου, δεσπόζει στο πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής στα ...
πλέι οφ της Β΄ Εθνικής.
Με νίκη οι γηπεδούχοι θα «σκαρφαλώσουν» στην πρώτη θέση και θα αποκτήσουν μεγάλο πλεονέκτημα για να βρεθούν στις «χρυσοφόρες» πρώτες δύο θέσεις που δίνουν απευθείας άνοδο στη Σούπερ Λίγκα, ενώ το ίδιο ισχύει για τους μέχρι στιγμής πρωτοπόρους Βολιώτες, οι οποίοι με τρίποντο θα βρεθούν πολύ μπροστά από τις ομάδες που τους ακολουθούν.
Ο Ηρακλής Ψαχνών θα είναι από αύριο δεύτερος σε κάθε περίπτωση, αρκεί να νικήσει στην Εύβοια τον Αιγινιακό, ενώ ο Ολυμπιακός Βόλου, που αγνοεί τη χαρά της επιτυχίας για οκτώ συνεχείς αγώνες (!) μετά τη νίκη στην πρεμιέρα επί της Κέρκυρας, θα έχει τη μεγάλη ευκαιρία να επανέλθει στη διεκδίκηση της ανόδου καθώς φιλοξενεί στην έδρα του τον ουραγό Φωστήρα, αρκεί επιτέλους να «ξεμπουκώσει» στην επίθεση, αφού μετρά μόλις τρία γκολ σε εννέα παιχνίδια!
Ο Ηρακλής, τέλος, θα υποδεχθεί τα Χανιά στο «Καυτανζόγλειο» σε αμφίρροπη συνάντηση, αφού η ομάδα της Κρήτης βρίσκεται στη διεκδίκηση της ανόδου, ενώ το ίδιο θα συμβεί με τον «Γηραιό» εφόσον κατακτήσει τους τρεις βαθμούς.

Το πρόγραμμα
17:00 Ολυμπιακός Βόλου-Φωστήρας
17:00 Ηρακλής Ψαχνών-Αιγινιακός
19:30 Κέρκυρα-Νίκη Βόλου
19:30 Ηρακλής-Χανιά

Η βαθμολογία (σε 9 αγώνες)
Νίκη Βόλου 17
Κέρκυρα 16
Ηρακλής Ψαχνών 14
Ολυμπιακός Βόλου 14
Χανιά 14
Ηρακλής 12
Αιγινιακός 12
Φωστήρας 9
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη