28 Ιουν 2014

Καταπάτηση αιγιαλού στην Παραλία Σκοτίνας

Σας στέλνω το παρακάτω κείμενο για να σας γνωστοποιήσω τα προβλήματα που υπάρχουν με επιχειρηματία στην παραλία Σκοτίνας. Το εν λόγω beach bar Ψαρού, έχει καταλάβει έκταση στην..
παραλία Σκοτίνας και έχει τοποθετήσει πλήθος από ξαπλώστρες τραπεζάκια κτλ. Ο δήμος Δίου-Ολύμπου, δεν έχει δώσει άδεια εκμίσθωσης αιγιαλού και με απόφαση των υπηρεσιών του δεν έχει ούτε πρόθεση να δώσει. Η απόφαση έχει παρθεί εδώ και δύο εβδομάδες όμως ο επιχειρηματίας δεν έχει αφήσει ελεύθερο τον χώρο της παραλίας, και οι αρμόδιες υπηρεσίες δεν έχει προβεί στις απαραίτητες ενέργειες ώστε να λήξει η κατάληψη της παραλίας. Επίσης το συγκεκριμένο κατάστημα δεν έχει άδεια λειτουργίας από τον περασμένο Οκτώμβριο. Παρόλα αυτά παραμένει ανοιχτό σε όλο το διάστημα από τον Οκτώμβριο λειτουργώντας ως τσιπουράδικο (δλδ κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος) χωρίς να πληρεί τις προυποθέσεις και μη έχοντας άδεια.
Θα ήθελα κάποιος υπεύθυνος να μου απαντήσει γιατί αυτό το κατάστημα παραμένει ανοιχτό, γιατί η αστυνομία δεν το έχει κλείσει ενώ γνωρίζει τη μη ύπαρξη αδειών λειτουργίας, και γιατί ο δήμος δεν κάνει καμία ενέργεια για να ελευθερώσουν από αυτον τον "ιδιοκτήτη" της παραλίας την έκταση που έχει καταλάβει παρανόμως.

Λανός Απόστολος

anos_takis@hotmail.com 28/6/2014 3.14 μμ
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη