28 Ιουν 2014

Τραγική εξέλιξη: θρηνεί όλη η Ελλάδα ! Μα είναι δυνατόν;

Όχι Θεέ μου, δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό ! Συγκλονίζει η είδηση που διαβάζουμε και βρίσκεται πρώτη στις προτιμήσεις του κοινού του facebook  Ξεσκίζει λέμε σε "κοινοποιήσεις" και "like".Οπότε αφήστε τις ειρωνείες και διαβάστε την :




Γράφει ο Νίκος Γεωργιάδης στο entertv.gr

"Απόλυτη ψυχρότητα επικρατεί πλέον στις σχέσεις της Μαρίας Ηλιάκη με την συμπαρουσιάστριά της Κατερίνα Καινούργιου"

Ο κόσμος της τηλεόρασης, δεν είναι αγγελικά πλασμένος και αυτό δεν έχει να κάνει με κανάλια ή συγκεκριμένα πρόσωπα. Έχει να κάνει με τη ματαιοδοξία, την ανασφάλεια και τα χρήματα που - συνήθως- είναι πολύ περισσότερα από άλλες δουλειές....

Τα χτεσινά γενέθλια της Μαρίας Ηλιάκη, έφεραν στην επιφάνεια την απόλυτη ψυχρότητα που επικρατεί πλέον στις σχέσεις της με την συμπαρουσιάστριά της, Κατερίνα Καινούργιου, κάτι που φάνηκε άλλωστε και στην τελευταία εκπομπή του Δέστε Τους.
Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι το κλίμα ήταν βαρύ από την αρχή της σεζόν. Αντίθετα μέχρι πρόσφατα- για την ακρίβεια μέχρι τη μέρα που έγινε γνωστό ότι η Κατερίνα θα κάνει εκπομπή με τον Παύλο Σταματόπουλο, οι σχέσεις της με τη Μαρία ήταν αρμονικές... ή μήπως όχι; Στη θεατρική πρεμιέρα του Νίκου Μουτσινά στη Θεσσαλονίκη λίγο μετά το Πάσχα, η Κατερίνα είχε δώσει το παρών με την υπόλοιπη ομάδα της εκπομπής, εκτός από τη Μαρία που προτίμησε να ταξιδέψει μόνη της μία εβδομάδα μετά.
Στις 30 Απριλίου η Μαρία ήταν επίσης η μόνη που απουσίαζε- αν και είχε επίσης καλεστεί- από την παρουσίαση της κολεξιόν Lynne by Katerina Kainourgiou στο Ακρωτήρι- που είχε συμπέσει μάλιστα με τον εορτασμό των γενεθλίων της Κατερίνας.
Αντιθέτως, η τελευταία δεν προσκλήθηκε στα 37α γενέθλια της Μαρίας, ενώ αξίζει να σημειωθεί και ήταν από τους πρώτους ανθρώπους που γνώριζε για το φλερτ της με τον Stan, χωρίς όμως να προδώσει ποτέ την εμπιστοσύνη της...
Προς το παρόν, κανείς δεν γνωρίζει ποιο θα είναι το μέλλον του Δέστε Τους χωρίς τον Νίκο Μουτσινά, αλλά θεωρείται σχεδόν βέβαιο πως οι δυο κυρίες της εκπομπής δεν θα ξαναμοιραστούν το ίδιο πλατό.


 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη