10 Ιουν 2014

Διάρρηξη στον ιστορικό Ναό των Φερρών

Διάρρηξη πραγματοποιήθηκε το βράδυ της 9ης 2014 στον ιστορικό Ναό της Παναγίας Κοσμοσώτηρας στις Φέρρες. Ο δράστης ή οι δράστες, εισήλθαν στο Ναό σπάζοντας το τζάμι του ..
παραθύρου στο Ιερό του Ναού και στη συνέχεια μετακίνησαν το παγκάρι, προσπαθώντας να αφαιρέσουν τα χρήματα που υπήρχαν εντός. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις ο δράστης ή οι δράστες κατάφεραν να αποσπάσουν χρηματικό ποσό χωρίς, όμως, αυτό να μπορεί να εκτιμηθεί με ακρίβεια.
Πέραν αυτής της ενέργειας δεν διαπιστώθηκαν άλλες ζημιές στο εκκλησιαστικό μνημείο της Μητροπόλεως μας. Μετά την διαπίστωση της διάρρηξης, ειδοποιήθηκε η Αστυνομική Διεύθυνση Αλεξανδρούπολης, από την πλευρά της οποίας διερευνάται η εξιχνίαση της υπόθεσης.

προς 10η Ιουνίου 
Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη