30 Ιουν 2014

Επιβεβαιώθηκε και πάλι ο μεγάλος δάσκαλος Οσιμ

Τελικώς και μετά από μια πάρα μα πάρα πολύ καλή εμφάνιση η Εθνική μας αγαπημένη ομάδα ποδοσφαίρου δεν πέρασε στην επόμενη φάση της φάση των 8 και επιστρέφει πίσω στην πατρίδα κάνοντας μια ακόμη επιτυχία να βρεθεί πλέον και να είναι όντως μια από τις 16 κορυφαίες ομάδες του πλανήτη.



Οταν άλλες μεγάλες δυνάμεις του παγκοσμίου ποδοσφαίρου αποχαιρέτησαν από την φάση των ομίλων την γιορτή του μουντιάλ του 2014 στην χώρα της σάμπα και του καφέ την Βραζιλία. Την χώρα του Πελέ.
Η Εθνική Ελλάδος έκανε άλλη μια τεράστια παρουσία η οποία μεταφράζεται σε επιτυχία ασφαλώς και αναμφισβήτητα και ετοιμάζεται να γυρίσει στην βάση της όπου θα πρέπει η πολιτεία και όλος ο λαός μας να την υποδεχτεί όπως την υποδέχτηκε το καλοκαίρι του 2004 μετά τον άθλο της κατάκτησης του Εuro στην Πορτογαλία.
Η παρουσία λοιπόν της επίσημης αγαπημένης όλων των Ελλήνων ήταν πάρα πολύ καλή αλλά δυστυχώς επιβεβαιώθηκε για ακόμη μια φορά ο μεγάλος προπονητής ΙΒΙΤΣΑ ΟΣΙΜ ο οποίος είχε πει από τη δεκαετία του 1990 όταν ήταν στον Παναθηναϊκό ότι η μπάλα μοιάζει με πόρνη αποδεικνύοντας δηλαδή ότι στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος.
Συγχαρητήρια και πάλι σε όλους όσους έχουν να κάνουν με την Εθνική Ελλάδος και κυρίως στους ήρωες ημίθεους τα παιδιά του Σάντος που έκαναν το καλύτερο δυνατό με την παρουσία τους στα γήπεδα της Βραζιλίας.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη