18 Ιουν 2014

Τα λόγια είναι περιττάάάάά .....(λαϊκό άσμα)!

Αρκούσε μια ατάκα της Ζωής Κωνσταντοπούλου πριν από λίγο στη Βουλή για να ανάψουν και πάλι τα αίματα στο Κοινοβούλιο με την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να προκαλεί όταν σε συζήτηση για τον Ξηρό και τη 17 Νοέμβρη υποστήριξε ότι η κυβέρνηση ασκεί τη μεγαλύτερη τρομοκρατία στη χώρα.



Όλα άρχισαν όταν κατά τη συνεδρίαση της Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Κ.Τριαντάφυλλος χαρακτήρισε απαράδεκτη τη θέση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Κατριβάνου και Κουράκη να μεταβούν σήμερα το πρωί στα δικαστήρια του Πειραιά και να καταθέσουν υπέρ του αιτήματος του Σάββα Ξηρού να εκτίσει το υπόλοιπο της ποινής του κατ’ οίκον λόγω της κατάστασης της υγείας του. 
Η κα Κωνσταντοπούλου απάντησε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν συγχέει τα υπερασπιστικά δικαιώματα ενός κατηγορουμένου από την πράξη που έκανε. «Η στοχοποίηση και η βάφτιση όλων ως τρομοκράτες ξέρετε που έχει φτάσει το θέμα. 
Συνεχίζει να λέει τρομοκράτες κάποιους που έχουν αθωωθεί πέντε φορές. Βγήκε μια απόφαση από το ευρωπαϊκό δικαστήριο, η οποία καταδικάζει τη χώρα για τις συνθήκες κράτησης και θέλετε η ελληνική δικαιοσύνη μα μην την κάνει δεκτή» απάντησε η Ζωή Κωνσταντοπούλου με αποτέλεσμα τον εξής διάλογο στον οποίο ενεπλάκη και ο βουλευτής της Ν.Δ Β.Υψηλάντης: 
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ: Πέστε μας για τον κ. Ξηρό. ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: Τρομοκρατία είναι η δική σας κυβέρνηση. Την μεγαλύτερη τρομοκρατία την ασκεί η δική σας κυβέρνηση. Σε αυτή την χώρα κ. Τριαντάφυλλε κουκούλες δεν φόρεσε ποτέ η Αριστερά. ΥΨΗΛΑΝΤΗΣ: Εμφυλιοπολεμικές καταστάσεις θέλει να επαναφέρει η κα Κωνσταντοπούλου. Υπάρχουν θύματα της τρομοκρατίας, που δεν μπορούν να μιλήσουν. ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: Σας όρισαν εσάς εκπρόσωπο; Αυτά αλλού… Αυτόν τον λαϊκισμό δεν τον χρησιμοποίησαν ούτε οι συνήγοροι των θυμάτων ΥΨΗΛΑΝΤΗΣ: Λαϊκίζετε ενώ η χώρα είναι σε αυτήν την θέση. ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: Εσείς φέρατε τη χώρα σε αυτή την θέση. ΥΨΗΛΑΝΤΗΣ: Να κοιτάτε καλύτερα το σπίτι σας εσείς.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη