5 Ιουν 2014

Οι δηλώσεις Θεοχάρη κατά την αποχώρησή του από το Υπουργείο Οικονομικών

Σε δηλώσεις του αμέσως μετά την ανακοίνωση της παραίτησής του ο Χ. Θεοχάρης εμφανώς συγκινημένος αποχαιρέτησε φιλώντας τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα και...
σημείωσε ότι «είχαμε μια πολύ καλή συνεργασία, έχω κάνει πολύ μεγάλη προσπάθεια, η Γενική Γραμματεία έχει πετύχει πολλά τα τελευταία δύο χρόνια».

Ωστόσο δεν έλειψαν και τα «καρφιά». «Εγώ δεν έχω πάρει κανένα μέτρο, τα μέτρα τα ψηφίζει η εκλεγμένη κυβέρνηση. Πήρα κατεστραμμένες δομές και βήμα-βήμα πιστεύω ότι η εκτίμηση του έργου που έγινε θα είναι θετική.»

Όσον αφορά στην παραίτησή του είπε ότι «η απόφαση είναι δική μου κανένας δεν έχει το ανάστημα να μου ζητήσει να παραιτηθώ. Δεν νιώθω εξιλαστήριο θύμα αν κάποιοι ψάχνουν εξιλαστήριο θύμα ας κοιτάξουν τα δικά τους πεπραγμένα. Το κυνήγι της φοροδιαφυγής γίνεται μόνο αν διορθωθούν τα κακώς κείμενα της δημόσιας διοίκησης».

Από την πλευρά του ο Γιάννης Στουρνάρας ευχαρίστησε τον Χ. Θεοχάρη για το έργο του και είπε ότι για την παραίτηση του κ. Θεοχάρη έχουν ενημερωθεί οι Βρυξέλλες και η τρόικα.


Πηγή:www.capital.gr
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη