24 Ιουν 2014

Δίκη Υπεξαίρεσης: "Έχω παράπονο που δεν φέρατε τους καλλιτέχνες"

"Θα ανατριχιάζατε".


Το παράπονό του προς το δικαστήριο εξέφρασε ο Αλέξης Κούγιας για το γεγονός ότι δεν δέχτηκε ως μάρτυρες τους καλλιτέχνες που έφερνε στα μαγαζιά του ο Π. Σαξώνης. Ο συνήγορος του Μ. Λεμούσια σχολίασε όλη την πρόταση του εισαγγελέα και αναφέρθηκε πολλές φορές στις αντιφάσεις του Π. Σαξώνη αλλά και το γεγονός πως γίνεται ό,τι λέει δεκτό ενώ έρχονται αποδεικτικά στοιχεία πως λέει ψέμματα.

"Ασεβής, εγωιστής, ασυνείδητος, άνανδρος, ποταπός με ταπεινά κίνητρα προσπαθεί να πάρει ελαφρυντικά ενοχοποιώντας αυτούς τους ανθρώπους. Σχεδιασμός του να ενοχοποιήσει ανθρώπους για ίδιον όφελος και αυτό φαίνεται από τη στάση του να χρησιμοποιήσει δικαίωμα σιωπής όταν ρωτήθηκε αν έχει συνεργούς έξω από το Δήμο. Ζήτησε ο συνήγορος του ελαφρυντικά αλλά τα εξάντλησε λέγοντας ψέμματα" είπε μεταξύ άλλων ο Αλέξης Κούγιας για τον Π. Σαξώνη. 

"Πώς αγνοεί ο εισαγγελέας πως ξαφνικά αυτός που με ρουσφέτι μπήκε στο Δήμο, με ένα παραμύθι για περιουσία της συζύγου, έγινε παράγων του Χρηματιστηρίου και ο μεγαλύτερος επιχειρηματίας της πόλης;. «Μας έραινε τα πόδια με σαμπάνια» μου είπε μπασκετμπολίστας του Πανοράματος, "πήγαμε με ιδιωτικό αεροπλάνο στην καλαμάτα και κάπου αλλού που παίζαμε". Αντί να διαψεύδουμε Σαξώνη με αντικειμενικά στοιχεία, διαψεύδουμε αντικειμενικά στοιχεία με τον Σαξώνη;" είπε ο γνωστός ποινικολόγος.

"Αν ακούγατε την Άννα Βίσση και τους άλλους καλλιτέχνες ή ακόμα και τις λουλουδούδες και το προσωπικό που δούλευε στα μαγαζιά του και σας έλεγαν τις ιστορίες με τα τζακούζια θα ανατριχιάζατε" είπε απευθυνόμενος στο Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης. 

ΚΝ

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη