10 Ιουν 2014

Μαζικές δολοφονίες διέπραξε σήμερα ο Δήμος Θεσσαλονίκης !

Αυτό δεν λέγεται κλάδεμα, ούτε κουτσούρεμα, λέγεται δολοφονία!!!
Αυτό που βλέπετε στην φώτο 1, ήταν μια μουριά που η σκιά της κάλυπτε τουλάχιστον 100 τ.μ Τώρα,
θυμός και δάκρυα! Με τον ίδιο τρόπο πριν ένα χρόνο δολοφονήθηκαν αλλά δυο δέντρα λίγα μέτρα πιο πέρα, τώρα ούτε τα κουφάρια τους δεν έμειναν… Φρόντισαν οι μαγαζάτορες, τους έκρυβε την μόστρα. Το μικροκλίμα της γειτονίας? Άσε ρε μεγάλε! Τι τους νοιάζει δεν είναι κάτοικοι της γειτονίας! Οι άδειες θέσεις για δέντρα μαρτυρούν το διαχρονικό έγκλημα. Στην φώτο 2 ακόμη τα κλαδιά πεταμένα!!!
Κ. Αντιδήμαρχε δεν πιστεύω να το γνωρίζατε και να το εγκρίνανε! Η δολοφονία των δένδρων, βολεύει κάποιους τεμπέληδες, (γλιτώνουν το σκούπισμα, το κλάδεμα, την φροντίδα) και κάποια αναίσθητα ζώα!!!
Θέλω να πιστεύω, ότι όπως κάνατε και στο παρελθόν και θα απαντήσετε και θα φροντίσετε για την παραδειγματική τιμωρία των υπευθύνων…
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!!
Υ.Γ. Στην επόμενη δενδροφύτευση, χρωστάτε μερικά δένδρα στην γειτονία!


σχόλιο taxalia: Αυτά λέει ο φίλος αναγνώστης,αλλά πιστεύουμε ότι οι άνθρωποι που κλαδεύουν, ξέρουν τι κάνουν.

ΚΑΙ απαντά ο ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ:

Τα βιβλία άλλα γράφουν!!!
Κλάδεμα: Κάθε Χειμώνα χρειάζεται αυστηρό κλάδεμα ενώ το Καλοκαίρι θέλει συχνά ποτίσματα. 
Συνήθως σε περιπτώσεις που καλλιεργείται συνηθίζεται να κλαδεύεται αυστηρά όπου αφαιρούνται ακόμα και οι βραχίονες. Όταν μιλάμε όμως για το καλλωπιστικό δέντρο δεν απαιτεί αυστηρό κλάδεμα. Μπορούμε να αφαιρούμε τα ξερά και γέρικα κλαδιά. Αν θέλουμε να διαμορφώσουμε το δέντρο συνήθως αφήνουμε 3-4 κλαδιά σχεδόν παράλληλα με το έδαφος. Έτσι δημιουργούμε και μεγάλη επιφάνεια για σκίαση.
Παρακαλώ γράψτε και την διεύθυνση- Λ. Ιασωνίδου 18 κέντρο.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη