6 Ιουν 2014

Ωιμέ, έκλεισε η Βουλή!

Γράφει ο Σωτήριος Καλαμίτσης
Τέτοια συμφορά δεν έχει ματαγίνει στον τόπο τούτο. Έκλεισε η Βουλή και έμειναν πίσω οι πολύ σοβαρές και εξαιρετικά επείγουσες εργασίες της, όπως η ψήφιση μνημονιακών και άλλων διατάξεων. Ή μήπως όχι; Πάντως, παραγράφηκαν τα αδικήματα που....
διέπραξαν υπουργοί και πρωθυπουργοί μέχρι 06.05.2012, όπως προβλέπει το άρθρο 86 του Συντάγματος του Μπένι.

Προς τί, όμως, ο κλαυθμός και ο οδυρμός ρε παλληκάρια του ΣΥΡΙΖΑ και λοιπών αντιμνημονιακών [;] δυνάμεων; Ξεχάσατε τις 4 κάλπες για την παραπομπή σε σχέση με τη λίστα Lagarde; Ποιόν δεν παραπέμψατε τότε; Μα τον Γιωργάκη! Και τώρα τί περιμένατε δηλαδή; Ότι μέχρι 30.06.2014 θα καταφέρνατε να συγκροτήσετε Επιτροπή Εξεταστική των πεπραγμένων του Γιωργάκη, του Λουκά και των λοιπών λαμογίων; Κι’ αν προλαβαίνατε, πότε θα αποφασίζατε την παραπομπή;

Για θυμηθείτε τί έγινε τον Μάιο του 2009. Έκλεισε άρον-άρον τη Βουλή ο Σιούφας κατ’ εντολήν Κωστάκη για να σωθεί ο εξάδελφος Μισέλ, η υπόθεση του οποίου δεν σερνόταν επί χρόνια, όπως αυτή του Γιωργάκη! Και μετά εκείνο το κλείσιμο της Βουλής; Μετά προκηρύχθηκαν εκλογές για την 04.10.2009, πριν ανοίξει, δηλαδή, και πάλι η Βουλή. Μήπως δεν ανοίξει ξανά και φέτος η Βουλή; Και τότε είχαμε ευρωεκλογές που κέρδισε το ΠΑΣΟΚ και μετά εθνικές εκλογές που κέρδισε το ΠΑΣΟΚ. Τώρα είχαμε ευρωεκλογές που κέρδισε ο ΣΥΡΙΖΑ και μάλλον πάμε για εθνικές εκλογές, για να τις κερδίσει ο ΣΥΡΙΖΑ. Εκτός και τα μαξιλάρια του Τόνι είναι τόσο πολλά που θα εκλέξουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας, για να αποφευχθούν οι εθνικές εκλογές. 

Και γιατί, παρακαλώ, να αποφευχθούν οι εθνικές εκλογές; Μα το είπε ο Μπαλταδάκος σε συνέντευξή του στο ΒΗΜΑ την 01.06.2014. Είπε κατά λέξη το άτομο απαντώντας στην ερώτηση, αν θα πρέπει η κυβέρνηση να προσφύγει σε πρόωρες εθνικές εκλογές: «Γιατί; Για να τις χάσει; Για να φέρει την Αριστερά στην εξουσία;». Θα μου πείτε «τί σημαίνει αυτό, αφού ο Μπαλταδάκος δεν είναι τίποτε πια». Ε όχι και τίποτε. Είναι μέλος του κώματος της ΝΔ. Δεν έχει διαγραφεί, παρά τα όσα έχει κάνει και πει, και του παίρνουν συνεντεύξεις έγκριτες εφημερίδες, ώστε να γνωρίζει το αναγνωστικό κοινό τί πρεσβεύει αυτός που κυβερνά.

Και επειδή, πάντως, η ατμόσφαιρα έχει έντονο άρωμα εκλογών, να θυμίσω σε όλο το νοήμον εκλογικό σώμα, αυτό που έγραφαν taxalia την 16.06.2012:

Δέκα πράγματα που δεν θα γίνουν μετά τις εκλογές

...αλλά και για πολύυυ καιρό ακόμη.
Δέκα πράγματα που δεν θα αλλάξουν οι εκλογές:
1. δεν θα φορολογηθούν οι πλούσιοι (για αρκετές χιλιάδες χρόνια ακόμη τουλάχιστον. Eσύ θα φορολογηθείς, πάρ'το απόφαση)!
2. δεν θα χαριστούν οι φόροι, ούτε θα ακυρωθεί το εκκαθαριστικό της εφορίας, που σας τσουρουφλίζει. Θα το πληρώσετε σαν π...στηδες (που λέει και το ρητό, μετά συγχωρήσεως)
3. δεν θα σας χαριστεί κανένα χαράτσι (θα τα πληρώσετε όλα σαν ...ως άνω)
4. δεν θα βρείτε δουλειά, αν είστε άνεργος!
5. δεν θα φύγουν οι "λαθρομετανάστες" όπως σας έλεγαν προεκλογικά. Δεν θα φύγουν ποτέ!
6. δεν θα μειωθεί η γραφειοκρατία, όπως σας έλεγαν προεκλογικά
7. δεν θα καταγγελθεί κανένα μνημόνιο (ποτέ και από κ-α-ν-έ-ν-α-ν), ούτε θα επαναδιαπραγματευθεί, όπως σας έλεγαν προεκλογικά και δεν θα χαραχθεί η ΑΟΖ !
8. δεν θα αναδιοργανωθεί καθόλου το δημόσιο, θα συνεχίσει να σας ταλαιπωρεί ακριβώς όπως και πριν τις εκλογές
9. δεν θα αυξηθεί καθόλου ο μισθός σας, όπως ονειρεύεστε, αντιθέτως θα μειωθεί,είτε είστε στον δημόσιο, είτε στον ιδιωτικό τομέα.
10. δεν θα αυξηθεί ποτέ το αίσθημα ασφάλειας, θα συνεχίσετε να κοιμάστε ανήσυχοι, στο έλεος των κακοποιών, που ....δεκάρα δεν δίνουν για το ποιός κυβερνά ή τι λέει, απλά κάνουν τη "δουλειά" τους με συνέπεια, αντίθετα από τους πολιτικούς που φλυαρούν επικίνδυνα (μα όταν μιλάει τόσο πολύ ένας πολιτικός, πότε να πράξει;)
Όλα αυτά δεν θα γίνουν, όποιος κι αν έρθει πρώτοςόποιος κι αν είναι πρωθυπουργόςόποια κόμματα κι αν σχηματίσουν κυβέρνηση
Οπότε όπως σας είπαμε χιλιάδες φορές στο taxalia, χαλαρώστε, ψηφίστε χωρίς άγχος και φανατισμό, γιατί από Δευτέρα, απλώς θα συνεχίσετε να πληρώνετε, να φοβάστε και να ταλαιπωρείστε από το πιό εχθρικό προς τους πολίτες του κράτος του πλανήτη !
Και στις επόμενες εκλογές -όποτε γίνουν- θα σας υπόσχονται πάλι ότι "θα φορολογήσουν τους πλούσιους", "θα λύσουν το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης", θα "πατάξουν την εγκληματικότητα", "θα  χαράξουν την ΑΟΖ", "θα μειώσουν τη φοροδιαφυγή (όσο πιό μαλάκας είναι ο πολιτικός, τόσο πιό συχνά το λέει αυτό)", κλπ, κλπ, κλπ.
Όσοι πιστεύετε ότι οι εκλογές μπορούν να αλλάξουν κάτι από τα παραπάνω, καλύτερα πηγαίνετε για μπάνιο την Κυριακή...
Σ.Γ./taxalia

            Μη μου πείτε ότι δεν επαληθεύθηκαν πλήρως! Επειδή, λοιπόν, τίποτε από όλα αυτά που προσμένει επί δεκαετίες ο ταλαίπωρος [;] λαός δεν πρόκειται να γίνει ποτέ, η Χρυσή Αυγή θα ανέβει στο 15% τουλάχιστον.
            Αυτά!! Μην ολοφύρεσθε, λοιπόν, που έκλεισε η Βουλή. Η Βουλή ανοιγοκλείνει για να γίνονται οι «δουλίτσες» [Τράγκειος έκφραση], όπως πρέπει.  Στις πλάτες του μαλάκα του λαού που ψηφίζει ποτάμια, μωράληδες, μπέους, καμίνηδες, μπουτάρηδες και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις για να διαχειρίζονται [=διασπαθίζουν] το χρήμα του χωρίς να δίνουν λογαριασμό σε κανέναν. Με το υγιές κομμάτι της Δικαιοσύνης στη γωνία δεμένο πισθάγκωνα πλάτη-πλάτη με το υγιές κομμάτι του λαού!

Σωτήριος Καλαμίτσης
Επιστήθιος φίλος του γιατρού Γωγούση, σφόδρα δε πιθανόν και ομόκελλος
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη