28 Ιουν 2014

Μπουτάρης και à la carte πολιτική ορθότης

Πάει περίπατο η πολιτική ορθότητα, όταν ενοχλούν την αφεντιά μας!

«Βουλγαρόγυφτοι και ρομά μας κλέβουν τα σκουπίδια», είπε χθες το πρωί σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή της ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, κ. Γιάννης Μπουτάρης. 

Ωραία φρασεολογία, Δήμαρχε! Εμείς φυσικά συμφωνούμε, αλλά πρόσεξε, μην στεναχωρηθούν τίποτε αριστερούληδες!



Λεπτομερέστερα, ο κ. Μπουτάρης δήλωσε: «Επέστρεφα σπίτι μου, αργά τη νύχτα. με το αυτοκίνητο μου και είδα φορτηγό που δεν ανήκε στο δήμο Θεσσαλονίκης να μαζεύει τα σκουπίδια. Υπέβαλα μήνυση. Υπάρχουν κυκλώματα ανακύκλωσης απορριμάτων. Υπάρχουν Βουλγαρόγυφτοι και ρομά οι οποίοι έχουν το προνόμιο του ευρωπαϊκού διαβατηρίου και κινούνται, συνοριακώς, ανεξέλεγκτοι. Το αποτέλεσμα δεν είναι κακό, αλλά η διαδικασία είναι εντελώς παράνομη αφού χάνουμε και τον έλεγχο των σκουπιδιών μας. H ‘Άγρια Δύση’ είναι παιδικό παιχνίδι μπροστά σ' αυτό που ζούμε».

Αν εξαιρέσουμε το ακαταλαβίστικο "το αποτέλεσμα δεν είναι κακό", κατά τα λοιπά ορθώς κινούμενος, κατέθεσε μήνυση κατά παντός υπευθύνου για την πειρατεία των μπλε κάδων της ανακύκλωσης. Συγκεκριμένα, ζητείται η τιμωρία των υπευθύνων, ομάδων ατόμων που τελούν διακεκριμένες κλοπές κατ΄ εξακολούθηση, κατ΄ επάγγελμα και κατά συνήθεια, ενώ παράλληλα προκαλούν καταστροφές και βλάβες στους κάδους ανακύκλωσης.

Σε παρόμοια αναφορά προχώρησε και ο Αντιδήμαρχος Ανακύκλωσης και Καθαριότητας, κ. Θανάσης Παππάς.

«Είναι μεγάλο πρόβλημα και πρέπει να λυθεί σε εθνικό επίπεδο, σε επίπεδο αστυνομίας, ΣΔΟΕ και εισαγγελίας. Είναι Βουλγαρόγυφτοι, Αλβανοί και Έλληνες που κλέβουν χαρτί και μέταλλα και στη συνέχεια τα πηγαίνουν και τα πωλούν σε επιχειρήσεις εντός της Θεσσαλονίκης», ανέφερε στο ΑΠΕ - ΜΠΕ.


 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη