27 Ιουν 2014

Tελικώς δεν θα πάει ο μικρός Τζέϊ Βραζιλία

Δεν κατέστη δυνατόν να είναι παρών στον αγώνα τελικό της Κυριακής ο μικρός φίλος του Σαμαρά με την Κόστα Ρίκα γιατί η οικογένεια του ήδη είναι προς διακοπές γεγονός που καθιστά δύσκολη την εμφάνιση στο πλευρό της Εθνικής και του ΄΄Σάμι΄΄ στον μεθαυριανό αγώνα και παρά τις ενέργειες του έλληνα διεθνή και της ομοσπονδίας να εξασφαλίσουν στην οικογένεια όλα όσα απαιτούνταν για να παρευρεθεί στην Μπραζίλ.

Ωστόσο έστειλε τις ευχές του στον αγαπημένο του ποδοσφαιριστή, Γιώργο Σαμαρά, και τα υπόλοιπα παιδιά της Εθνικής Ελλάδας για πρόκριση στους «8» του Μουντιάλ της Βραζιλίας ο Τζέι Μπίτι.
Μετά από μία μεγάλη κινητοποίηση που υπήρξε μέσω του Facebook για να ταξιδέψει ο μικρός στη χώρα του καφέ και να δει από κοντά τον αγώνα της «γαλανόλευκης» με την Κόστα Ρίκα, η ΕΠΟ μετά από παράκληση και του διεθνούς φορ αποφάσισε να καλύψει όλα τα έξοδα για να γίνει πραγματικότητα η επιθυμία χιλιάδων ανθρώπων. Δυστυχώς όμως ο πατέρας του παιδιού γνωστοποίησε πως αυτό δεν είναι δυνατό, και ο Τζέι έστειλε ένα συγκινιτικό μήνα στον «Σάμι» του. «Σε ευχαριστώ Σάμι. Ελπίζω να πάρεις το Παγκόσμιο Κύπελλο. Δεν θα είμαι εκεί, αλλά σε αγαπώ πάρα πολύ και ελπίζω να κερδίσετε. Come on Sammy», ήταν τα λόγια του μικρού παιδιού στον φίλο του, Γιώργο Σαμαρά.
Από την πλευρά του, ο πατέρας του παιδιού (Μάρτιν Μπίτι) έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης: «Σας ευχαριστώ όλους για τα υπέροχα μηνύματά σας. Σήμερα λάβαμε μία φανταστική προσφορά, να παρακολουθήσουμε από κοντά το Παγκόσμιο Κύπελλο και τον ήρωα του Τζέι, τον Σαμαρά. Δυστυχώς, ήμασταν ήδη στον δρόμο για το αεροδρόμιο, ξεκινώντας τις οικογενειακές μας διακοπές. Είμαστε ευγνώμονες σε όλους για αυτό που έκαναν για τον Τζέι. Δεν μπορούμε να πιστέψουμε αυτό που συνέβη και θέλουμε να ευχηθούμε καλή επιτυχία στην Ελλάδα στο Παγκόσμιο Κύπελλο.
Ο Τζέι μόλις είδε τις δηλώσεις του Σαμαρά ήθελε να απαντήσει... Σας ευχαριστούμε όλους».

Πρόταση: Μήπως το μήνυμα που έχει περάσει ο αθλητισμός δια της φιλικής σχέσης του Γ.Σαμαρά με τον μικρό θαυμαστή του πρέπει να κινητοποιήσει την πολιτεία λέμε εμείς και να κάνει τον Τζέϊ έναν καλό πρεσβευτή της χώρας μας στον εξωτερικό και δη σε μια τόσο ΄΄κλειστή΄΄ κοινωνία έναντι της Ελλάδας όπως είναι οι χώρες της γηραιάς Αλβιώνας;
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη