6 Ιουλ 2014

ΓΙΑ να ΠΟΥΜΕ και του ΣΤΡΑΒΟΥ το…. ΔΙΚΗΟ !!

του Βλάση Γωγούση

Επιτυχημένη, οικονομική, απρόβλεπτη η άσκηση της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΡΟΕΔΡΙΑΣ


ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

Είτε είμαστε υπέρ , είτε κατά της Ελληνικής Κυβέρνησης πρέπει να παραδεχθούμε ότι η Ελληνική προεδρία υπήρξα απόλυτα επιτυχής.

Γι` αυτό οι ιθύνοντες των χωρών της Ευρώπης απένειμαν εύσημα, όταν διαπίστωσαν ότι όλα δούλευαν ρολόι και παρήγαγαν αποτελέσματα.
Είναι αξιοσημείωτο το γεγονός , ότι από τον προβλεπόμενο προϋπολογισμό ύψους 50 εκατομμυρίων ευρώ, δεν ξοδεύτηκαν ούτε τα μισά , πράγμα που οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στο ότι .έγινε –κατόπιν αυστηρών διαπραγματεύσεων- περικοπή κατά το ήμισυ του ποσού ενοικίου των χώρων του Ζαππείου, στην ΜΗ καταβολή έστω και μιας ώρας υπερωριακής εργασίας και στη αυστηρή περικοπή όλων των αιτουμένων κονδυλίων από τους εκάστοτε προεδρεύοντες Έλληνες Υπουργούς..

Εδώ πρέπει να σημειωθεί ότι μεταξύ των πανάξιων υπαλλήλων του Γραφείου Προεδρίας που λειτούργησε με 7 άτομα «πρώτης γραμμής» συγκαταλέγεται και η συμπατριώτισά μας κυρία ΣΟΦΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΟΥ , κοινωνιολόγος, η οποία απασπάσθηκε ( κατόπιν αυστηράς επιλογής ) για 6 μήνες από το Υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης.
Είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι η κυρία Αποστολίδου, προσέφερε τις πολύτιμες υπηρεσίες της καλύπτουσα όλα τα έξοδα διαμονής και διαβίωσης της στην πρωτεύουσα ΜΟΝΟ από τον μισθό της χωρίς να της δοθεί ούτε 1 ΕΥΡΩ υπό τύπον επιδόματος.

Γι` αυτό θέλω μ`αυτή την ευκαιρία να την συγχαρώ και να τη στείλω το παρακάτω μήνυμα :

Σοφίααααααα, φύγε όσο πιο γρήγορα μπορείς από το….αμαρτωλό κλεινόν Άστυ και γύρνα στην αγαπημένη μας Θεσσαλονίκη όπου μια εκλεκτή θέση σε περιμένει στο Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης.

Δρ Βλάσης Γωγούσης
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη