3 Ιουλ 2014

Eίδες η ΔΕΗ ;;;

Ξεκίνησε τα ξημερώματα η απεργία των εργαζομένων στην ΔΕΗ , λόγω της ψήφισης στην Βουλή του νομοσχεδίου για την δημιουργία της Μικρής ΔΕΗ.



Σε όλη την Ελλάδα έχουν τεθεί εκτός λειτουργίας 13 μονάδες παραγωγής ρεύματος , ισχύος περίπου 2.700 MW, δημιουργώντας προβλήματα στην ομαλή ηλεκτροδότηση της χώρας. Στην Μεγαλόπολη από τις 3 το πρωί έχει τεθεί εκτός λειτουργίας η μονάδα 4 .
Οι μονάδες που έχουν σβήσει είναι.. Μελίτη, ΑΗΣ Αμυνταίου 1και 2, ΑΗΣ Πτολεμαίδας 3και 4, ΑΗΣ Καρδιάς 2και 4, ΑΗΣ Αγ. Δημητρίου 3 Μονάδες , 1 στο Λαύριο, η 4 Στην Μεγαλόπολη ΚΑΙ Ο ΑΗΣ Κομοτηνής . Οι απεργοί κρατούν μέσα στο σύστημα την μονάδα 3 σαν εφεδρεία και απειλούν ότι αν η κυβέρνηση δεν αποσύρει το νομοσχέδιο θα την θέσουν εκτός λειτουργίας , οπότε τα προβλήματα θα είναι τεράστια.
Το ίδιο ισχύει και για τις μονάδες του βόρειου συστήματος. Οι συνδικαλιστές έχουν κρατήσει πολύ σκληρή γραμμή και έχουν ξεκινήσει πολύ δυναμικά την απεργία. Η κάμερα του Καφενείου της Μεγαλόπολης, βρέθηκε στην πύλη της 4ης Μονάδας που ήταν συγκεντρωμένοι οι απεργοί μαζί με τον νυν Δήμαρχο Μεγαλόπολης κ. Μπούρα και τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο κ. Παπαδόπουλο.

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη