23 Αυγ 2014

Μπορούν να αλλάξουν την εικόνα του ΠΑΟΚ οι 4 νεοαποκτηθέντες;

Είναι αλήθεια ότι ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ,που "κάηκε" από το περυσινό σκόρπισμα χρημάτων, το οποίο δεν απέφερε τίποτε απολύτως στην ομάδα, φέτος είναι πολύ σφιχτός και καλά κάνει. Αν έκανε τα χατίρια των οπαδών θα έπρεπε να ....
δίνει κάθε χρόνο ...εκατό εκατομμύρια ευρώ και τίτλο ΔΕΝ θα έβλεπε. Έχει αποδειχθεί δεκάδες φορές, ότι, όταν ξοδεύεις αλόγιστα για να ικανοποιήσεις την οπαδική βάση, γεμίζεις την ομάδα με "ονόματα" και στο τέλος, διασκεδάζεις απλά τον Ολυμπιακό.

Όπως έγραψα και πέρυσι στο φιλόξενο taxalia, το θέμα δεν είναι να αγοράζεις συνεχώς παίκτες-ονόματα, ματώνοντας οικονομικά (το έκανε κι ο Μπατατούδης και χρεωκόπησε), αλλά, κάποια στιγμή να κάνεις αυτούς που έχεις να παίξουν επιτέλους μπάλα και να μην περιμένουν συνεχώς νέες βοήθειες, από νέους ακριβοπληρωμένους παίκτες.

Είναι τόσοι πολλοί οι ακριβοπληρωμένοι παίκτες, που "έφαγαν" τζάμπα τα λεφτά των μετόχων, που κάποτε πρέπει να γίνει κατανοητό, ότι τα λεφτά δεν κάνουν ντε καλά πρώτη την ομάδα!

Το απέδειξε ο Παναθηναϊκός, που με το 1/5 των χρημάτων του ΠΑΟΚ, έπαιζε για πλάκα τον άθλιο αγωνιστικά ΠΑΟΚ, που δεν ήξερε που πατούσε στα ντέρμπι και γελοιοποιήθηκε στο Καραϊσκάκη, αλλά και τη Λεωφόρο, παρά τα 20 εκατομμύρια που ξόδεψε ο Ιβάν Σαββίδης.

Έτσι, μέχρι στιγμής ο ΠΑΟΚ περιορίστηκε στους Γκολάσα, Ρατς, Περέϊρα και Μακ, που καλούνται να ξεπεράσουν τον Αμπιντάλ και τον Αφελάι του Ολυμπιακού.

sportnews
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη