5 Αυγ 2014

"ΚΟΚΚΙΝΟ": Εκτός συνεδριακών αποφάσεων η προσέγγιση ΣΥΡΙΖΑ-ΔΗΜΑΡ

Η πολιτική οργάνωση ΚΟΚΚΙΝΟ - συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ, θεωρεί ότι η προσέγγιση ΣΥΡΙΖΑ-ΔΗΜΑΡ τοποθετείται τόσο εκτός των συνεδριακών αποφάσεων του ΣΥΡΙΖΑ (Ιούλιος 2013) όσο...
και εκτός της απόφασης της τελευταίας Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ

http://rproject.gr/article/anakoinosi-kokkinoy-gia-ti-synantisi-antiprosopeias-toy-syriza-me-antiprosopeia-tis-dimar

"Το ΚΟΚΚΙΝΟ τονίζει ότι οι εξελίξεις που σηματοδοτήθηκαν προεκλογικά με τις υποψηφιότητες Βουδούρη, Σπύρου και παρολίγον Καρυπίδη και Σαμπιχά, τώρα μετατρέπονται σε ανοιχτή στροφή σε κεντρικές πολιτικές συμμαχίες με την κεντροαριστερά. Αυτό δεν αποτελεί πλέον μια ατυχή επικοινωνιακή έμπνευση ούτε απλώς μια λάθος τακτική, αλλά μια μεγάλη και καταστροφικά επικίνδυνη στροφή ενάντια στα θεμελιώδη φυσιογνωμικά χαρακτηριστικά του ΣΥΡΙΖΑ σαν κόμματος της Ριζοσπαστικής Αριστεράς της ρήξης με το σύστημα.

Έχοντας τέτοια επίγνωση του κινδύνου που αντιπροσωπεύει μια τέτοια στροφή, θεωρούμε ότι απαιτείται η μέγιστη δυνατή κινητοποίηση των μελών και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, της αριστερής του πτέρυγας στο σύνολό της και πέρα από επιμέρους διαφορές, για την ακύρωση αυτής της πολιτικής στροφής και την υπεράσπιση των ριζοσπαστικών και ανατρεπτικών του χαρακτηριστικών, με όλες τις ενδεδειγμένες και απαραίτητες πρωτοβουλίες στα όργανα και τις Οργανώσεις Μελών του κόμματος."
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη