6 Αυγ 2014

Βράβευση των επιτυχόντων σε ΤΕΙ-ΑΕΙ, παιδιών των εργαζομένων του ΙΚΑ

Στην εκδήλωση της βράβευσης των επιτυχόντων σε ΤΕΙ-ΑΕΙ για το σχολικό έτος 2013 - 2014, παιδιών των εργαζομένων του ΙΚΑ παραβρέθηκε ο Γενικός Γραμματέας Κοινωνικών Ασφαλίσεων...
κος Π. Κοκκόρης . Στον χαιρετισμό του ο Γενικός Γραμματέας αφού συνεχάρη τους επιτυχόντες για την προσπάθεια τους , τις οικογένειες τους για την αμέριστη συμπαράσταση τους στον αγώνα των παιδιών τους και τον σύλλογο των εργαζομένων για την πρωτοβουλία της βράβευσης υπογράμμισε μεταξύ άλλων:
« Ο δρόμος για την τωρινή σας επιτυχία υπήρξε δύσκολος , επίπονος αλλά και αποδοτικός . Ξεκινάτε την ακαδημαϊκή σας πορεία σε μια ιδιαίτερα δύσκολη συγκυρία για την πατρίδα . Μια στιγμή που ο τόπος περισσότερο από ο,τιδήποτε άλλο αιμορραγεί σε επιστημονικό ανθρώπινο δυναμικό προς το εξωτερικό. Από αυτό το βήμα , πέρα από τις ευχές μου θα ήθελα να σας προσκαλέσω, την γνώση της επιστήμης και του κόσμου που θα αποκομίσετε στα πανεπιστημιακά σας χρόνια να την χρησιμοποιήσετε για την ανάκαμψη της πατρίδας. Σας προτρέπω να παραμείνετε , να επιμείνετε, να εργαστείτε και να συνδράμετε στο μέλλον της Ελλάδας . Αυτό το μέλλον με την ενεργή συμμετοχή σας θα αποκτήσει ένα θετικό, ελπιδοφόρο και αισιόδοξο πρόσημο.»

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη