25 Αυγ 2014

Έξαλλος ο Ιβάν Σαββίδης

Τριάντα περίπου οπαδοί του ΠΑΟΚ,
συγκεντρώθηκαν έξω από την Τούμπα, μετά το τέλος του αγώνα με την Καλλονή (ανάλυση του αγώνα εδώ), για να πουν τον καημό τους και συγκεκριμένα το ίδιο τροπάριο κάθε άμπαλου, που δεν λέει να μάθει μπαλίτσα : "Ιβάν κάνε μεταγραφές"
Δεν εννούν να καταλάβουν οι άμπαλοι οπαδοί ότι οι συνεχείς μεταγραφές δεν κάνουν ομάδα !
Δηλαδή, η Καλλονή ήταν καλύτερη από τον ΠΑΟΚ, επειδή έκανε περισσότερες και καλύτερες μεταγραφές; 25 εκατομμύρια έδωσε πέρυσι ο Σαββίδης για μεταγραφές και 5 ο Αλαφούζος. Ποιός ήταν καλύτερος;
Και 1.025 εκατομμύρια να δώσει ο Ιβάν, μπάλα δεν πρόκειται να παίξει ο ΠΑΟΚ. Δεν είναι θέμα ονομάτων ποδοσφαιριστών. Ο Μπατατούδης πήρε 80 παίκτες, απ΄αυτούς που ενθουσίαζαν τον κόσμο και τίτλο δεν είδε. Έφερε στην Τούμπα έναν Θεό της μπάλας , τον Σικαμπάλα και τίτλο δεν είδε.
Πότε επιτέλους θα το καταλάβουν οι φίλαθλοι, ότι δεν είναι πανάκεια οι συνεχείς μεταγραφές; 
Το ζήτημα δεν είναι να φέρνεις συνεχώς θεωρητικά καλούς παίκτες, αλλά αυτούς που φέρνεις να τους κάνεις να παίζουν!
Ας πούμε ότι ο Ιβάν τρόμαξε και αγοράζει αύριο 5 παικταράδες των 10 εκατομμυρίων. Ποιός σας είπε ότι ο ΠΑΟΚ θα παίζει μπαλάρα; Στοχ και Νάτχο έφερε, που είναι πανάκριβοι, κι η ομάδα δεν άλλαξε εικόνα. 

Επί του επεισοδίου: ένας μεθυσμένος οπαδός έβρισε τον Ιβάν "που δεν κάνει μεταγραφές" , τον πλησίασε πολύ, οι σεκιουριτάδες δεν προστάτεψαν τον μεγαλομέτοχο, ο μεθυσμένος έφτασε σε απόσταση αναπνοής κι ο Ιβάν τρελαμένος τον άρπαξε απ΄το λαιμό, σηκώνοντας το χέρι του να τον σφαλιαρίσει, κάτι που δεν έκανε. Το μικροεπεισόδιο έληξε, αλλά ο Ιβάν ΕΞΑΛΛΟΣ με τους σεκιουριτάδες, φώναξε τους υπεύθυνους ασφαλείας, στο γραφείο του στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΑΛΑΣ, για να τους ....ξηγήσει το όνειρο.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη