2 Αυγ 2014

Πτώχευσε Ρωσικό τουριστικό πρακτορείο

Ανακοινώθηκε πριν από λίγα λεπτά στη Μόσχα επισήμως, μετά το πέρας της σύσκεψης  στο ...
Rosturizm, η πτώχευση του Labirint. (http://labirint.travel/)

e-mail: infos@labirint.travel
Διεύθυνση: Μόσχα, ul. Zander, 7, Κτίριο 2Α, Travel Agency "Λαβύρινθος"
τηλέφωνο: (495) 961-3301
Ώρες γραφείου Από τις 3 Αυγούστου, 10:00-19:00

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ταξιδιωτικός πράκτορας "ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΣ" ανακοινώνει την αναστολή της δραστηριότητας

Ταξιδιωτικός πράκτορας "ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΣ" ανακοινώνει την αναστολή της δραστηριότητας από τις 2 Αυγούστου 2014.
Οι λόγοι αυτής της απόφασης είναι οι εξής:
  • απότομη αύξηση στην επίπτωση των συναλλαγματικών ισοτιμιών στην αγοραστική δύναμη?
  • αρνητική πολιτική και οικονομική κατάσταση θα επηρεάσει τον αριθμό των κρατήσεων, καθώς και την αρχή της μετατόπισης κατάθεσης - η συντριπτική πλειονότητα των κρατήσεων που γίνονται για ένα σύντομο χρονικό διάστημα πριν από την αναχώρηση (η λεγόμενη «ειδική» περιηγήσεις)
  • είχε προγραμματιστεί εκτεταμένο περιφερειακό πρόγραμμα, το οποίο ήταν αδύνατο να κοπεί όπως πολλά περιφερειακό φορέα αναχωρήσεις tour "Λαβύρινθος" ήταν μια υπηρεσία διεκπεραίωσης
  • συστάσεις για την απαγόρευση μετάβασης στο εξωτερικό για το στρατιωτικό προσωπικό και τις εσωτερικές υπηρεσίες.
Όλα αυτά, καθώς και μια αδιάλυτη σύγκρουση με τις αεροπορικές εταιρείες "Orenburg Airlines», η κλιμάκωση που συνέβη στις 2 Αυγούστου, οι ιδιοκτήτες αναγκάζονται να αναλάβουν μια ομάδα εταιρειών "Λαβύρινθος" είναι η λύση.
Αστική ευθύνη του LLC "ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΣ", JSC "ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΣ-T" και "Εταιρεία ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΣ" για τη μη εκτέλεση ή την πλημμελή εκτέλεση των υποχρεώσεων που απορρέουν από την εκτέλεση της σύμβασης του τουριστικού προϊόντος, σύμφωνα με τον αριθμό συνθήκες 14860V000193 χρόνο από 27.02.2014, № GOTur005/2014 από 26.02. 2014 ασφαλισμένοι από ασφαλιστική εταιρεία JSC "Ανάβαση" στο ποσό των 40 εκατομμυρίων ρουβλίων και SOAO FAC $ 60 000 000, № 14860V600508 από 02/27/2014, οι ασφαλισμένοι στο ποσό των 30 εκατ. ρούβλια και 14860V6000217 αριθμό των ασφαλισμένων για 02/27/2014 30 εκατομμύρια ρούβλια από την πλευρά της κοινοποίησε JSC Ασφαλιστική Εταιρεία "Ascent" και την αδυναμία της SOAO VSC LLC "ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΣ", JSC "ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΣ-T" και "Εταιρεία ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΣ" εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της πριν από τους τουρίστες και τους πελάτες σχετικά με τις συμβάσεις για την εφαρμογή του τουριστικού προϊόντος και την εμφάνιση του περίπτωση ασφάλισης.
Έτσι, σύμφωνα με το άρθρο 17.5 του ομοσπονδιακού νόμου «Βάσει της τουριστικής δραστηριότητας στη Ρωσική Ομοσπονδία», με την απαίτηση για την επιστροφή τους τουρίστες και άλλους πελάτες του τουριστικού προϊόντος πρέπει να εφαρμόζεται απευθείας στην ασφαλιστική εταιρεία JSC "Ανάβαση" στη διεύθυνση: 125239, Μόσχα, . Koptevskaya, 67,. 309, τηλ.. (495) 665-62-21, e-mail και voshogdeniennov@mail.ru SOAO FAC στην Ul. Νησί, 4.
Οι τουρίστες που βρίσκονται εκτός της Ρωσικής Ομοσπονδίας σχετικά με τουριστικές πτήσεις της εταιρείας «Λαβύρινθος», η εταιρεία θα παρέχει πλήρη βοήθεια, συμπεριλαμβανομένου του επαναπατρισμού. Σε περίπτωση οποιουδήποτε προβλήματος για βοήθεια, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το κεντρικό γραφείο του «Λαβύρινθου» στη διεύθυνση ul. Zander, 7, κτίριο 2α.
Ταξιδιωτικά γραφεία, που έχει έγκυρη σύμβαση με την περιοδεία πρακτορείο «Λαβύρινθος», θα πρέπει να ενημερώσετε τους τουρίστες, να αναστείλει τη δραστηριότητα των επιχειρήσεων «Λαβύρινθος» και την αδυναμία του ταξιδιωτικού πράκτορα να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της προς τους πελάτες και τους τουρίστες τουριστικού προϊόντος, και να ενισχύσουν περαιτέρω τους τουρίστες και άλλους πελάτες στην προετοιμασία των αναγκαίων εγγράφων για την υποβολή στην Ασφαλιστική Εταιρεία JSC "Ascent" και SOAO FAC.
Πληροφορίες σχετικά με το πού και με ποια σειρά να πάρει ένα διαβατήριο οι τουρίστες έχουν κατατεθεί για τις θεωρήσεις, ταξιδιωτικά γραφεία πρέπει να κοιτάξουμε στο λογαριασμό σας στην ιστοσελίδα www.labirint.travel.
Η αξίωση για την ασφαλιστική εταιρεία πρέπει να προσδιορίζει:
  • επώνυμο, το όνομα και επώνυμο του τουρίστα, καθώς και άλλες πληροφορίες σχετικά με τον πελάτη (αν η σύμβαση πώλησης των τουριστικών προϊόντων είναι ο πελάτης)?
  • ημερομηνία έκδοσης, ημερομηνία λήξης και άλλες λεπτομέρειες του εγγράφου παρουσιάζεται ως οικονομική ασφάλεια ενός ταξιδιωτικού πράκτορα?
  • αριθμός της σύμβασης σχετικά με την εφαρμογή του τουριστικού προϊόντος και την ημερομηνία σύναψης του?
  • το όνομα του φορέα εκμετάλλευσης περιοδεία?
  • το όνομα του ταξιδιωτικού πράκτορα (εάν η σύμβαση πώλησης του τουριστικού υπεγράφη από τον ταξιδιώτη και (ή) άλλο πελάτη και του ταξιδιωτικού πράκτορα?
  • πληροφορίες σχετικά με τις συνθήκες (γεγονότα), δείχνει την μη εκτέλεση ή πλημμελή εκτέλεση των τουριστικών πρακτόρων υποχρεώσεων (πρακτορείο ταξιδίων) στο πλαίσιο της συμφωνίας για την εφαρμογή του τουριστικού προϊόντος
  • αναφορά για τις συνθήκες που οδήγησαν στο τουριστικό ενδιαφέρον, και (ή) άλλο πελάτη στον ασφαλιστή?
  • χρηματικό ποσό που καταβάλλεται από τους τουρίστες και (ή) άλλο πελάτη σε σχέση με την αποτυχία ή την πλημμελή εκτέλεση των υποχρεώσεων που απορρέουν από τη σύμβαση, ο ταξιδιωτικός πράκτορας για την εφαρμογή του τουριστικού προϊόντος.
Για να ζητήσετε ένα τουριστικό και (ή) άλλο πελάτη να επισυνάψουν τα ακόλουθα έγγραφα:
  • αντίγραφο του διαβατηρίου ή άλλου εγγράφου ταυτότητας, σύμφωνα με τη νομοθεσία της Ρωσικής Ομοσπονδίας (παρουσιάζοντας το πρωτότυπο των εν λόγω εγγράφων)?
  • αντίγραφο της συμφωνίας για την εφαρμογή του τουριστικού προϊόντος (που δείχνει τον πρωτότυπο)?
  • αντίγραφο της συμφωνίας για την εφαρμογή του τουριστικού προϊόντος (που δείχνει τον πρωτότυπο)?
  • απόδειξη των πραγματικών ζημιών που υπέστη από τον ταξιδιώτη και (ή) άλλος πελάτης ως αποτέλεσμα της μη εκτέλεσης ή πλημμελούς εκτέλεσης των υποχρεώσεων τους τουριστικούς πράκτορες (πρακτορείο ταξιδίων) στο πλαίσιο της συμφωνίας για την εφαρμογή του τουριστικού προϊόντος.
Οι τουρίστες που βρίσκονται εκτός της Ρωσικής Ομοσπονδίας σχετικά με τουριστικές πτήσεις του «Λαβύρινθου», η εταιρεία θα παρέχει κάθε βοήθεια και ηθική στήριξη, συμπεριλαμβανομένου του επαναπατρισμού. Σε περίπτωση οποιουδήποτε προβλήματος για βοήθεια, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το κεντρικό γραφείο του «Λαβύρινθου».
Ταξιδιωτικά γραφεία που έχουν έγκυρη σύμβαση με τον οργανισμό, «Λαβύρινθος» πρέπει να ενημερώσει τους τουρίστες της να αναστείλει τις δραστηριότητες του «Λαβύρινθου» και την αδυναμία της ταξιδιωτικό πράκτορα να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της προς τους πελάτες και τους τουρίστες τουριστικού προϊόντος, και να ενισχύσουν περαιτέρω τους τουρίστες και άλλους πελάτες στην προετοιμασία των αναγκαίων εγγράφων για την υποβολή στην Ασφαλιστική Εταιρεία JSC "Ascent" και SOAO FAC.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη